ağustos ayı sınav sonuçları
ağustos ayı sınav sonuçları
merhaba, bu yıl lys sınacna gırdm puanım 4 yıllk fakülteye yetıyor, lıseden 4 dersm kaldı onları agustos ayındaku sınavda verıcem fakat sınav sonucları üniversıte kayıtlarından sonra acıklanacak bu durumda üniversiteye nasıl kayıt olucam?
Re: ağustos ayı sınav sonuçları
kayıtlar bitse dahi mazeretli geç kayıt adı altında kayıt yapabiliyorsun. aynı durum bende de geçerli. ankaraya mail attım ve bu cevabı verdiler. herhangi bir sorun olmaz yani. mezun olabiliyorsan kafan rahat olsun.
Bu durumu biraz açabilirmisiniz ? Tam olarak ne dediler ?Lifetime yazdı:kayıtlar bitse dahi mazeretli geç kayıt adı altında kayıt yapabiliyorsun. aynı durum bende de geçerli. ankaraya mail attım ve bu cevabı verdiler. herhangi bir sorun olmaz yani. mezun olabiliyorsan kafan rahat olsun.
Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun 

aol'e mail atıp üniversite kayıtlarının sonuçların açıklanmadan bittiğini söyledim. onlarında dediği " bizim iş takvimimiz zaten ösym ile birlikte hazırlanıyor. sonuçlar açıklandıktan sonra siz geçici mezuniyet belgesi ile mazeretli geç kayıt yapabilirsiniz, herhangi bir problem olmaz" dediler. lakin dün kazandığım üniversiteyle gidip konuştum. ( İstanbul kültür üniv. ) Öğrenci işleri daire başkanı ile konuştum ve aolün verdiği cevabı söyleyince " çok biliyor onlar" dedi.
ama bana bu durumda şöyle birşey yapabileceğini söyledi. sonuçlar arife günü açıklanıyor. geçici mezuniyet belgesini bayramdan sonra ( sadece pazartesi günü. salı getirirsem kaydımı yapmayacaklarmış ) getirecekmişim. normal kayıt tarihinde kayıt yaptıracakmışım ama bir dilekçe ile birlikte. o dilekçede de eğerki pazartesi günü mezuniyet belgesi getirmezsem kaydımın silineceğini onayladığımı yazacakmışım.
yani kısacası git kazandığın üniversiteyle konuş. durumu anlat. elbet bir çözüm yolu buluyorlar. ama sınav sonuçları açıklanmadan önce çıkma belgesi için dilekçeni falan ayarlayıp ver. en geç bayramdan sonraki ilk gün elinde olsun. ne olur ne olmaz.

yani kısacası git kazandığın üniversiteyle konuş. durumu anlat. elbet bir çözüm yolu buluyorlar. ama sınav sonuçları açıklanmadan önce çıkma belgesi için dilekçeni falan ayarlayıp ver. en geç bayramdan sonraki ilk gün elinde olsun. ne olur ne olmaz.
gerek kalmadı tüm bunları yapmana. aol baba erken açıklayacakmış sonuçları. kayıt tarihlerinden önce alabilecekmişiz mezun belgesini. 

Evet hafta ya açıklanır sonuçlar. 

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.