1991 Doğumluyum ve Ben Askerlik Problemininden Kurtulduldum
1991 Doğumluyum ve Ben Askerlik Problemininden Kurtulduldum
Ben 1991 doğumluyum, 2011 Haziranda mezun olacam inşallah ve benimde bütün 1991 li olanlar gibi askerlik problemim vardı ve ben kurtardım Allahtan benim memleketim 4. alımda gidiyor bende o zamana kadar mezun olduğum için tecil ettirebiliyorum. Sizde İnternetten memletinizin kaçıncı alımda gittiğinizi öğrenin ve eğer mezuniyetinizden önceyse bi şansınız daha var muayeneye gidin ve oradaki görevli kişiye ben memleketimin alımıyla gitmek istemediğinizi söyleyin, bir seçim hakkınız oluyor ve bir sıralama yapıyorsunuz, örneğin; 1. tercihim kasımda gitmek 2. tercihim ağustosta gitmek 3. tercihim mayısta gitmek 4. Tercihim ocakta gitmek diye en azından şansınızı denemiş olursunuz...
Re: 1991 Doğumluyum ve Ben Askerlik Problemininden Kurtuldul
e
En son Şah Kaya tarafından 17 Nis 2011, 17:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Çırak
benm oldugum yer agustosta gıdıyor bende 91 dogumluyum yanı ...
Dediğim gibi % 100 değil ama size 4 seçenekli tercih hakkı veriyorlar sen sıralama yapıyorsun gerisi onlara kalmış 

-
- Çırak
anladm yanı agustos dıorlar banada bende agustosa kadar tecıl hkkm varmı yanı onu merak ettm:(
Kardeş Ağustostan önce mezun oluyorsan problem yok çünkü seni askere ağustosta alacaklar ve mezun olunca tecil ettirirsin yanisahilkentli-07 yazdı:anladm yanı agustos dıorlar banada bende agustosa kadar tecıl hkkm varmı yanı onu merak ettm:(

ben afyon/bolvadin (nufus cuzdanında yazan) dogumlugum fakat yasadıgım yer afyon/sandıklı bu celp donemi bolvadine göremı yoksa sandıklıya göremı gidicem ?
Kardeş Ne doğduğun ne de yaşadığın yerin önemi yok kütüğün önemli yani memleketin kimliğinin arkasında kayıtlı olduğun ilçene bak(merkez hariç merkezse merkezin alımına bakacan) orası 2011 de kaç gidiyorsa sende o alımda gidiyorsun... Umarım açıklayabilmiştirimoff yazdı:ben afyon/bolvadin (nufus cuzdanında yazan) dogumlugum fakat yasadıgım yer afyon/sandıklı bu celp donemi bolvadine göremı yoksa sandıklıya göremı gidicem ?

tmm kardeşim sandıklı yazıomus sandıklıda mayısda alım başlıo napip edip ocakdaki sınavda dersi verip mezun olacaz yoksa işimiz zorrrrr daha öss girecez hayallerimiiz var
Kardeş maddi durumunu bilmiyorum ama gerekirse ders al ocakta mezun ol...
dershane başlıcam kardeşim hem öss için hmede bu mezun olmak için çunku sadece 1 tane mat4 dersim kaldı
-
- Uzman
dostum bu işlerden anlamıyorum ama. arattırdım. kimlik de il, ısparta / yalvaç olarak kayıtlı. baktım.
ISPARTA YALVAÇ 2011 ŞUBAT
vıyyyyyyyyy. ben askerliği şuan istemiyoruum
mecbur akşam lisesine geçeceğim 
ISPARTA YALVAÇ 2011 ŞUBAT
vıyyyyyyyyy. ben askerliği şuan istemiyoruum

İşte adaletsizlik bu ülkenin her yerinde malesef Askerlik işlerinde de böyle örneğin daha 19 yaşında çocuk denecek yaştaki gençler okuyorum askerliği şuan düşünmüyorum ilk önce bir yerden mezun olayım ancak böyle iyi bir işe girerim diyor diye düşünüyor pat askerlik karşısında öte yandan trilyonları götüren futbolcular sanki bu ülkeye faydaları varmış gibi 30 yaşına kadar elini kolunu sallaya sallaya okumasalarda askerliğini tecil ettirebiliyorlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Uzman
aynen be dostum. yani bana bi baksan. ulan aynaya bakıyoruım. daha küçücüğüm. ben mi askere gideceğim amk diyip gülüyorum. 

Benim gibi düşünenlerede ''Halkı Askerlikten Soğutma'' adı altında dava açılıyor en iyisi susayım birgün siyasetçi olursam açarım bu mevzuyu şuan Adliye koridorlarında sürünmeyeyim 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk