ÇIKMA BELGESİ İÇİN.

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
eço
Çırak

ÇIKMA BELGESİ İÇİN.

Mesaj gönderen eço » 28 Ağu 2010, 12:36

pazartesi bende gidip bankaya diploma harcını yatırıcam..yalnız parayı yatırırken sadece diploma harcı bedeli dememiz yeterli midir? yoksa bir hesap numarası falan gerekiyo mudur ?ve bir de tam olarak hangi adrese postalamamız lazım dilekçeleri v.s.. tam adresi belirtirseniz sevinirim......

cıkma belgesi için bu gibi işleri gerçekleştirmiş arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum

Bazen susmak gerekiyormuş,bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya çalışmak saçmalık.!Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..Ama bazen Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.zaman değilmiş gideni getiren. Aslında zamanmış var olanı götüren.

fatih1990

Re: ÇIKMA BELGESİ İÇİN.

Mesaj gönderen fatih1990 » 28 Ağu 2010, 16:37

Anlaşmalı bir bankaya gittikten sonra görevliye kimliğini veriyorsun ve açık öğretim lisesi diploma harcı dediğin zaman onlar parayı direk alırlar önlerindeki sistemlerde hepsi var merak etme

murat_05
Çırak

Mesaj gönderen murat_05 » 28 Ağu 2010, 22:02

Arkadaşlar ben ek sınavla mezun oluyorum inş. Sonuçlar en geç pazartesi günü açıklanır diye düşünüyorum. Ancak bir sorun var sonuçların açıklandığı gün kazandığım üniversitenin kayıtları bitiyor. Ben sonuçların açıklandığı gün diploma harcını yatırıp mezuniyet belgesini sabah erken saatlerde almam lazım. Aynı gün üniversitenin Ankara bürosuna ulaştırmam lazım. Sorum şu mezuniyet belgesini bankaya parayı yatırdığım andan itibaren hemen alabilir miyim? Teşekkürler
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / YABANCI DİL
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 10 AOL'de Okuduğu Dönem : 10
Toplam Kredi : 232 Alan Kredi : 94

ertugrul_brs

Mesaj gönderen ertugrul_brs » 29 Ağu 2010, 00:32

murat_05 yazdı:Arkadaşlar ben ek sınavla mezun oluyorum inş. Sonuçlar en geç pazartesi günü açıklanır diye düşünüyorum. Ancak bir sorun var sonuçların açıklandığı gün kazandığım üniversitenin kayıtları bitiyor. Ben sonuçların açıklandığı gün diploma harcını yatırıp mezuniyet belgesini sabah erken saatlerde almam lazım. Aynı gün üniversitenin Ankara bürosuna ulaştırmam lazım. Sorum şu mezuniyet belgesini bankaya parayı yatırdığım andan itibaren hemen alabilir miyim? Teşekkürler

aynı durum bendede war 7 eylülde kayıtlar bitiyor üni icin halledebilirmi o olay

cavci

Mesaj gönderen cavci » 30 Ağu 2010, 12:34

murat_05 yazdı:Arkadaşlar ben ek sınavla mezun oluyorum inş. Sonuçlar en geç pazartesi günü açıklanır diye düşünüyorum. Ancak bir sorun var sonuçların açıklandığı gün kazandığım üniversitenin kayıtları bitiyor. Ben sonuçların açıklandığı gün diploma harcını yatırıp mezuniyet belgesini sabah erken saatlerde almam lazım. Aynı gün üniversitenin Ankara bürosuna ulaştırmam lazım. Sorum şu mezuniyet belgesini bankaya parayı yatırdığım andan itibaren hemen alabilir miyim? Teşekkürler

bu durum bendede var internette okuduğuma göre ayın eylül 6'dan sonra çıkma belgelerini alabiliyormuşuz demekki sınavda o gün açıklanır diye düşünüyorum çıkma belgesini aynı gün içinde alabilirmiyiz acaba ne kadar zamanda elimize geçer üni.ler 7 eylülde mazeretle son kayıt alıyo umarım yetiştirebilirim .
İnsanlar göründükleri gibi olmalıdır. Eğer değillerse hiç görünmesinler daha iyi.

Kullanıcı avatarı
eço
Çırak

Mesaj gönderen eço » 30 Ağu 2010, 17:34

son olarak benim yerime diploma bedelini (benim T.C. numarama) başkası yatırsa olur mu ?yani bankadan sorun çıkar mı ??
Bazen susmak gerekiyormuş,bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya çalışmak saçmalık.!Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..Ama bazen Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.zaman değilmiş gideni getiren. Aslında zamanmış var olanı götüren.

Feza
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Feza » 30 Ağu 2010, 20:13

Çıkmaz çıkmaz. :wink:
Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön