TAMAM MEZUN OLMUŞUM
Arkadaşlar ek sınav sonucları acılandımı bakıyorum kredim yükselmiş başarılı derslerdede girdigim ek sınavın notları var
din kültürü var di 2 ortak dersim onları geçersem mezun oluyordum 2 sindende 90 ı çakmışım ama daha mezun olabilir yazısı yazmıyor sınav giriş bilgileri hala oldugu gibi duruyor
Acik lise ek sınav sonucları
-
- Çırak
Acik lise ek sınav sonucları
En son blackeagle tarafından 05 Eki 2010, 16:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Yardımcı Uzman
Re: Acik lise ek sınav sonucları
Ögrencilik Durumu : Mezun ? yazıyor ya işte mezunsun
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
-
- Çırak

En son blackeagle tarafından 07 Eki 2010, 11:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Siz ek sınavdamı mezun oldunuz? Bu diploma sizin adresemi gönderil di yoksa sizmi gidip aldınız?
III. dönem mezunların bile diplomaları hazır değilken sizin ki nasıl hazır oldu?
III. dönem mezunların bile diplomaları hazır değilken sizin ki nasıl hazır oldu?
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
-
- Çırak
Ben gidip aldım Ama Ankaraya değil Bulundugum sehirdeki halk egitimden aldım
Peki ''Öğrenci Girişi'' yaptığında diploman basıldı diyormu. Nasıl haberdar oldun?
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
-
- Çırak
evet basıldı diyor yeride yazıyor sen daha almadınmı :S gecen muhabbet edıyorduk dını gecersem alıyom felan Allaha suku bitti