Kayıt problemi
Kayıt problemi
Merhabalar.
ben Geçen sene yeni kayıt denilen ilk kayıtımı yaptım ve sonralarda kayıt yenılemeleride yaptım ve şimdi halk egıtım sıtesınde ıs takvımı denılen yere bakdım ve 24 eylüle kadar yenı kayıt yaptırılıyor dıyo ama az altında ıse kayıt yenıleme dıyo yanı ben ocak sınavına gırebılmek ıcın 24 eylule kadar kı surede kayıt yenıleme degılde yenı kayıtmı yaptırmak zorundayım lutfen bu konuda bı yardım edın birde çok önemli olarak mesleki eğitim gören arkadaşlar acaba meslek okullarımızın kayıdı ne zaman bıtıyor her hangıbır mesaj gelmedı okuldan lutfen bu ıkı soruma yanıt verırsenız cok sevınırım
ben Geçen sene yeni kayıt denilen ilk kayıtımı yaptım ve sonralarda kayıt yenılemeleride yaptım ve şimdi halk egıtım sıtesınde ıs takvımı denılen yere bakdım ve 24 eylüle kadar yenı kayıt yaptırılıyor dıyo ama az altında ıse kayıt yenıleme dıyo yanı ben ocak sınavına gırebılmek ıcın 24 eylule kadar kı surede kayıt yenıleme degılde yenı kayıtmı yaptırmak zorundayım lutfen bu konuda bı yardım edın birde çok önemli olarak mesleki eğitim gören arkadaşlar acaba meslek okullarımızın kayıdı ne zaman bıtıyor her hangıbır mesaj gelmedı okuldan lutfen bu ıkı soruma yanıt verırsenız cok sevınırım
Re: Kayıt problemi
yeni kayıt ilk defa aöl'e kayıt olanlar için, kayıt yenileme ise aktif ve donuk olan tüm öğrencilerin gerçekleştirmesi gereken kayıt türüdür...
arkadaşım senin şimdi ve bundan sonraki dönemlerde takip etmen gereken kayıt yenileme dönemleridir...kayıt yenileme tarihi ise 27 Eylül – 08 Ekim 2010 tarihleri arasındadır..
arkadaşım senin şimdi ve bundan sonraki dönemlerde takip etmen gereken kayıt yenileme dönemleridir...kayıt yenileme tarihi ise 27 Eylül – 08 Ekim 2010 tarihleri arasındadır..
Bazen susmak gerekiyormuş,bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya çalışmak saçmalık.!Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..Ama bazen Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.zaman değilmiş gideni getiren. Aslında zamanmış var olanı götüren.
içimi rahatlattınız çok teşekkürler birde tek sorunum meslek lisesindeki arkadaşlar meslek liselerimizn kayıtları ne zaman bitiyor bi arkadaşım bugün dedi ama bana hiçbir mesaj gelmedi bu konuda yardım ederseniz sevinirim
Meslek lisesi ile bir bilgim yok..ama forumda meslek liseli olan arkadaşlar mevcut..onlar eminim yardımcı olacaklardır..
teşekkür etmene gerek yok arkadaşım..bu forum, sorularına cevap arayan öğrenciler için kuruldu..yardımcı olabilmişsem ne mutlu
)
teşekkür etmene gerek yok arkadaşım..bu forum, sorularına cevap arayan öğrenciler için kuruldu..yardımcı olabilmişsem ne mutlu

Bazen susmak gerekiyormuş,bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya çalışmak saçmalık.!Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..Ama bazen Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.zaman değilmiş gideni getiren. Aslında zamanmış var olanı götüren.
Umarım meslek lısesıne gıden arkadaslar da cevap verirler içim hiç rahat değil kayıt konusunda normalde cevap gelıcek dıye bılıyordum ama neden tarıh hakkında hala bısey demıyorlar bu da ayrı bı konu tabi
-
Mesleki Açıköğretim Lisesi Kayıtları 24 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Bu tarih kayıt yenileme ve Yeni kayıt tarihidir. 17 Eylül' de bitmesi gerekiyordu ama 3 gün süren sistem aksaklıkları yüzünden öğrenciler mağdur oldu bu yüzden 1 hafta daha uzatıldı...
Çok sağolun ancak bir sorum olucak 27 ekim 8 eylül tarihleri arasında halk egıtıme kayıt yaptırmam gerekmıyormuyani pazartesi günü okul kaydımı yenileyip de 27 ekimde de halk egıtıme kayıt yaptırmam gerekmıyormu yani okul kaydımı pazartersi yaptırmak zorundayım tmm ama halk egıtım neden yenı kayıt gıbı 1 haftalık surede kayıt yapmam gerekıyor bu konuda bılgı verırsenız cok sevınırım
Valla ben bu işi anlamadım arkadaş bi diyolar 27 ekim de başlıyo kayıt bi diyolar cuma günü son yani yeni kayıt yaptrıcak olsam anladım bu cuma son ama kayıt yenileme benim bildiğim gidersin okuluna kayıt olursun sonra da halk eğitim de kayıt yenileme tarihinde deparanı yatırır kayıt olursun ne yapıcağımı anlamadım ben ya
A.ö.l nin kayıt yenilemeleri27Eylül 8 ekim 2010 arası ..ama Maöl nin kayıtları önceden başlamıştı...Şile de bir işim vardı halk eğt merkezine bir uğradım. Bir baktım ki bizim gibi açıklise öğrencisi kayıt yaptırıyor...bende gittim harcımı yatırdım,kayıt yenilememi yaptırdım hemde ayın 13 ünde sizde yaptırabilirsiniz.Aksaklığa gelince bu yeni kayıtlar nezaman başladı?..16 ağustosta değilmi...koca bir ay..niye gidip yaptırmıyorsunda(Genele SÖYLÜYORUM)Yumurta kapıya dayanınca son güne bırakıyorsun?Yahu...öğr. belgesi almaya gittim, bir baktım hem
ana baba günü,tabii herkesin mazereti ayrı en büyüğü=- köydeydim,nasıl yaptırayım kaydımı?Böyle birşey yok,diyelim Ankarada oturuyorsunuz,Kars a gittiniz,sistem on line,git yaptır işlemlerini 7 dönem dir Tuzlada yaptırdığım kayıt yenilemeyi 8 ci dönem Şilede yaptırdım.Ama ders seçemiyoruz çünkü yeni sisteme göre ders listeleri yenileniyor.
ana baba günü,tabii herkesin mazereti ayrı en büyüğü=- köydeydim,nasıl yaptırayım kaydımı?Böyle birşey yok,diyelim Ankarada oturuyorsunuz,Kars a gittiniz,sistem on line,git yaptır işlemlerini 7 dönem dir Tuzlada yaptırdığım kayıt yenilemeyi 8 ci dönem Şilede yaptırdım.Ama ders seçemiyoruz çünkü yeni sisteme göre ders listeleri yenileniyor.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Tabi haklısınız ama aol sitesinde iş takvim bölümüne bakdığınızda 27 eylül 8 ekim kayıt yenileme ben bu tarihde kayıt yenileme yaptırmam gerekiyordu ama ne olduysa bilmiyorum arkadaşlarım yeni kayıt yaptırır gibi kayıt yenilemişler hatta bu cuma da son diye ilan verdiler şimdi kafamızı karışdıran nokta burda saten ayrıca aol sitesindeki ilana göre bu cuma son demesinin yanında birde yeni kayıt diye iğnelemiş ama şimdi diyolarki kayıt yenileme cuma günü son
Öncelikle bişeyler paylaşırken yardımlaşırken konuşmalarımıza özen gösterelim anladınmı vs... gibi konuşmak yerine biraz daha anlayışla yaklaşırsak daha güzel olucağını düşünüyorum
bu kayıt yenileme olayında bende biliyorum çok defa yazdım saten 27 eylül 8 ekim tarihin de kayıt yenilemesinin olucağını fakat çevremdeki arkadaşlarımın hepsi kayıt yenilemiş daha 27 eylül gelmeden ve üstteki yazılarda da bir arkadaş cuma gününe kadar benim kayıt yenilemem gerekdiğini belirtmiş biri diyo kayıt yenile biri diyo 27 sinde başlıyo ben ne diyim işte onu bilemedim
bu kayıt yenileme olayında bende biliyorum çok defa yazdım saten 27 eylül 8 ekim tarihin de kayıt yenilemesinin olucağını fakat çevremdeki arkadaşlarımın hepsi kayıt yenilemiş daha 27 eylül gelmeden ve üstteki yazılarda da bir arkadaş cuma gününe kadar benim kayıt yenilemem gerekdiğini belirtmiş biri diyo kayıt yenile biri diyo 27 sinde başlıyo ben ne diyim işte onu bilemedim
Siz 27 sinde kayıt yenilemeye gidin zaten Yeni kayıtların uzatılması yüzünden hem ler kalabalık gibi..27 sin den 8 ekime kadar halledersiniz. 

FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Evet arkadaşlar dediğiniz gibi gittim ve kayıtım yenilenmedi nedeni cuma günü kayıt yenilemeyi bitirmişler şimdi suç bendemi yoksa mesleki lise açık öğretim sitesindemi düşünüyorum ama kayıtım yenilenmedi ve moralim baya bi bozuk gitti krediler mayıs sınavına kaldım sıkıntılı bı durum ya peki şimdi ne olacak ? meslek lisesine kayıt henuz yaptırmadım cumartesı yaptırıcam ama kayıt yaparlarmı acaba inş. okul kayıt yaparda bari ordan da olmayalım ve merak ettiğim acaba donuk veya silik duruma düşermiyim ?
Ben agustos ayındaki sınava kayıt yeniliyememişdim 93 27 ekim doğumluydum ve ocak ayındaki sınava da kayıt yeniliyemedim durumum aktif olurmu acaba yoksa silik veya donuk mu olur.
Donuk olması lazım bu terimlerin karşılığı sitede var zaten, bundan sonra işlemlerinizi son güne bırakmazsanız daha iyi olur, bak ben gittin 13 Eylül de kayıt yeniledim, hala dersseçme ekranlaraı açılmadı..yani önceden davransanda aksaklık yine devam ediyor,kaldıki son güne bırakılan işlemlerin tökezlemeside normal.Aklınızda şu düşünce yer alsın:-Ben bu okulu bitireyimde geri kaln ne olursa olsun,hayatınızı buna endeksleyin.Düşünün 8 ci dönemim ve ders seçemiyorum,harcımı yatırmışım tarihindende evvel açıyoruz telefon sayfanız takib edin diyorlar 

FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.