Merhaba Arkadaşlar.
Ben Açık Öğretim Lisesine Kayıt oldun Bilişim Teknolojileri Alanına
Hangi Okula Gidecegimi Biliyorum Fakat Saat Kaçta Gidecegimi Bilmiyorum Bana Ordan Kagıt verdiler Kagıtta Soyle Yazıyor.
Meslek Lisesi'ne Tasdiknameyle Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimiz ve imam hatip lisesine diplomayla veya tasdiknameyle kayıt yaptıran öğrencilerimiz eğitim öğretim yılının baslangıcında (20 EYLÜL 2010 Tarihinde) okullarına gitmek zorundadırlar .
Diplomayla yeni kayıt yaptıran meslek lisesi öğrenciler yüz yüze eğitim için okuula 2.öğretim yılı'dan itibaren (2011 Yılı) Gideceklerdir.Meslek Lisesi Öğrencileri okula gitmek için kayıtlarının kesinleşmesini beklemeyeceklerdir Kayıtların kesinleşmesi girecekleri kültür dersi sınavları için Gereklidir .
Ne Zaman Aktif Olur.
KAYDIMI 16 Eylulde Yaptırdım YANİ DÜN.
Okula Saat Kaçta Gidecegimi Bilmiyorum Lütfen Yardım ..
-
-
Re: Okula Saat Kaçta Gidecegimi Bilmiyorum Lütfen Yardım ..
Hesabının aktif olmaması son derece normal endişelenme. Ben yeni kayıt yaptırdıktan 2 hafta sonra filan aktif olmuştu. Değişiyor bu süre. Ders seçmek içinde endişelenme şu anda ders seçimleri kapalı. Açıldığı zaman www.maol.meb.gov.tr adresinden duyurular bölümünde yayınlanacak.
İlgili uyarı notundan bir parça;
2010-2011 Eğitim Öğretim yılı için değişen ders programlarının sisteme uyarlanması nedeni ile bir süre ders seçim sayfası açılamayacaktır.
Ders seçimi ile ilgili duyuru ileriki bir tarihte tarafımızca yapılacaktır.
Diğer şehirleri bilmiyorum ama Antalya' da şu şekilde oluyor hangi günler okula gideceğin.
Kendimden örnek vermek gerekirse;
24 Eylül Saat: 2:00 tarihinde yüzyüze eğitim göreceğim okulda bir toplantı düzenlenecek. Bu toplantıda okul müdürünün verdiği karar doğrultusunda hangi günler ve saatlerde ders göreceğimiz müdür yardımcımız tarafından açıklanacak.
Ders günleri ve saatleri okuldan okula farklılık gösterir. Mesela 2009/2010 dönemlerinde ben Pazartesi-Perşembe günleri arası akşam saat 18:30 da derslere başlıyor ve resmi olarak 22:00 da dersten çıkıyordum.
Muhtemelen senin yüzyüze eğitim göreceğin okulda da bir toplantı yapılacaktır. Sana Halk eğitim merkezinden verdikleri kağıtta toplantı tarihi tükenmez kalemle bir köşeye yazılmadıysa eğer, yüzyüze eğitim göreceğin okula git ve toplantı tarihini ve saatini sor.
İlgili uyarı notundan bir parça;
2010-2011 Eğitim Öğretim yılı için değişen ders programlarının sisteme uyarlanması nedeni ile bir süre ders seçim sayfası açılamayacaktır.
Ders seçimi ile ilgili duyuru ileriki bir tarihte tarafımızca yapılacaktır.
Diğer şehirleri bilmiyorum ama Antalya' da şu şekilde oluyor hangi günler okula gideceğin.
Kendimden örnek vermek gerekirse;
24 Eylül Saat: 2:00 tarihinde yüzyüze eğitim göreceğim okulda bir toplantı düzenlenecek. Bu toplantıda okul müdürünün verdiği karar doğrultusunda hangi günler ve saatlerde ders göreceğimiz müdür yardımcımız tarafından açıklanacak.
Ders günleri ve saatleri okuldan okula farklılık gösterir. Mesela 2009/2010 dönemlerinde ben Pazartesi-Perşembe günleri arası akşam saat 18:30 da derslere başlıyor ve resmi olarak 22:00 da dersten çıkıyordum.
Muhtemelen senin yüzyüze eğitim göreceğin okulda da bir toplantı yapılacaktır. Sana Halk eğitim merkezinden verdikleri kağıtta toplantı tarihi tükenmez kalemle bir köşeye yazılmadıysa eğer, yüzyüze eğitim göreceğin okula git ve toplantı tarihini ve saatini sor.