MUAF OLMA
MUAF OLMA
ARKADAŞLAR BANA YARDIM CI OLURSANIZ SEVİNİRİM. BENİM TOPLAM KREDİM 193 GEOMETRİ 1 DERSİNDEN 3 KEZ SINAVA GİRİP VEREMEZSEM MEZUN OLUR MUYUM ? MUAF MI OLUYORUM . BU MUAF OLMA NE DEMEK? YOKSA BEN TEKRAR MI GEOMETRİ 1 DEN SINAVA GİRCEM.
Re: MUAF OLMA
alanın ne bilmiyorum ama eğer ortak dersinse geometri , üç kez sınava girer muaf olursun .Muaf olduğun halde kredin yetiyorsa mezun olabilirsin yetmiyorsa başka derslerden tamamlamaya çalışmalısın aynı seviyede bir dersle tabi
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
arkadaşım alanım sözel geometri 1 ve 2 den 3 kez sınava girdim ve geçemedim geometri 1 bende zorunlu ders yazıyor
benim toplam kredim 193. zorunlu dersler de hiç dersim yok . mezun olmak için kredim yetiyor. şimdi ben mezun mu sayılıyorum yoksa geometri 1 ve 2den 4 kez sınav için başvurmam gerekiyo mu gerekmiyo mu ? ben bu konuda yardım istedim sizlerden
anlatmak istediğim aslında muaf olmak demek yani o dersten 3 kez sınava girince geçemeyince kredin mezun olmaya yetiyorsa mezun mu oluyosun yoksa dördüncü kezdemi sınava giricen o derslerden?
benim toplam kredim 193. zorunlu dersler de hiç dersim yok . mezun olmak için kredim yetiyor. şimdi ben mezun mu sayılıyorum yoksa geometri 1 ve 2den 4 kez sınav için başvurmam gerekiyo mu gerekmiyo mu ? ben bu konuda yardım istedim sizlerden
anlatmak istediğim aslında muaf olmak demek yani o dersten 3 kez sınava girince geçemeyince kredin mezun olmaya yetiyorsa mezun mu oluyosun yoksa dördüncü kezdemi sınava giricen o derslerden?
@tanju164
Alanım sözel demişsin, Genel Kültür veya Sosyal Bilimler hangisi?
Toplam kredin:193
Peki Ortak kredin kaç?
Alanım sözel demişsin, Genel Kültür veya Sosyal Bilimler hangisi?
Toplam kredin:193
Peki Ortak kredin kaç?
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
alanım sosyal bilimler. alan kredim 90. ortak kredim 101. 2 kredimde seçmeli dersten var. mezun olur muyum?
benim anlatmak istediğim geometri 1 ve geometri 2 dersinden 3 kez sınava girdim ve geçemedim bende bu dersler zorunlu ders diye yazıyor toplam kredim 193. yani muaf ders dedikleri 3 kez sınava girip geçemedim ya mezun olmama ma engel olur mu ? yoksa tekrar dördüncü kez mi bu derslerden sınava giricem .
benim anlatmak istediğim geometri 1 ve geometri 2 dersinden 3 kez sınava girdim ve geçemedim bende bu dersler zorunlu ders diye yazıyor toplam kredim 193. yani muaf ders dedikleri 3 kez sınava girip geçemedim ya mezun olmama ma engel olur mu ? yoksa tekrar dördüncü kez mi bu derslerden sınava giricem .
Şu sorumada cevap verirmisin; Sınava girmediğin alan dersin varmı?
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
hayır hiç yok bir tane alan dersinden sınava girdim geçemedim muaf ders yazıyo oda yani muaf ders ne demek ? muaf dersi vermek zorunda mısın mezun olana kadar benim anlatmak istediğim o
Muaf dersi vermek zorunda değilsin..
Fakat kredini tamamlamak için tekrar muaf olduğun dersten sınava girebilirsin.
Senin neden mezun olamadığını anlamaya çalışıyorum.
Peki Dönemin kaç?
Fakat kredini tamamlamak için tekrar muaf olduğun dersten sınava girebilirsin.
Senin neden mezun olamadığını anlamaya çalışıyorum.
Peki Dönemin kaç?
yu karda yanlış yazmışım alan derslerin hepsinden sınava girdim 1 tane geçemediğim var oda muaf ders yazıyo?
@tanju164
Dönemini yazarmısın?
Dönemini yazarmısın?
8 dönem işte ağustos sınavıyla birlikte toplam 3 kez geometri 1 ve 2 den sınava girmiş oldum diploma işlemleri diye bişey yazmıyor.şimdi benim bu derslerden muaf olduğum için geçme zorunluluğum yok mu.emin misiniz.
Geometri sizin alanınızda Ortak ders sayılıyor. Sosyal Bilimler alanında ortak derslerden geçemezseniz muaf olursunuz.
Peki Öğrencilik Durumu yazan yerde mezun yazmıyormu?
Peki Öğrencilik Durumu yazan yerde mezun yazmıyormu?
HAYIR YAZMIYOR . ZATEN ÇOK SAÇMA BU İŞLER . VERDİĞİM DERSİ TEKRAR VERDİM TÜRK EDEBİYATI 3 YAZIYODU ZORUNLU DERSLERDE BEN BU DERSİ VERDİM SİSTEM HATASI OLDUĞUNDAN TEKRAR SINAVINA GİRDİM. GEOMETRİ 1 VE 2 SOSYAL BÖLÜMDE ORTAK DERS ÜÇÜNCÜDEDE VEREMEDİM.
Mezun olmaman için bir neden yok.
Fakat bir yerde bir eksik ama ne?
Bunuda ancak öğrenci sayfana bakarak anlayabilirim.
Fakat bir yerde bir eksik ama ne?
Bunuda ancak öğrenci sayfana bakarak anlayabilirim.