ders seçimi çıkmazı
ders seçimi çıkmazı
tam artık işim sonuna geldik derken yeni bir süpriz ..kayıt yenileme yönergesinde yayınlanana göre ; kayıt yenilediği dönem 6,7,8 olanlar için bir sıkıntı yok öyle mi?onlar normal alan derlerini ve ortak dersleri seçecekler.
Re: ders seçimi çıkmazı
inş öyledir sonuna yaklaşmışken saçmalamazlar heralde.
Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
arkadaşlar banada halk egitim merkezi 8 ekimden sonra sistem açılacak o zaman ders seçeceksin dediler
arkadaşlar bu sınavda mezun olcaktım nolcak şimdi
- intrepid25
- Doçent
Bu sistemin çok fazla etki edeceğini sanmıyorum umarım mezun olursunuzelaadana yazdı:arkadaşlar bu sınavda mezun olcaktım nolcak şimdi
-
- Uzman
Aynen toplasak bı 30-40 kredı kaldı meuzn olmaya şımdı yenı bır sıstem ıster ıstemez panık ıçındeyım:S kredıler sılınırse yada ders eklenırse dıye of!!
yok yha bence öyle olmayacak.NewAqePrince yazdı:Aynen toplasak bı 30-40 kredı kaldı meuzn olmaya şımdı yenı bır sıstem ıster ıstemez panık ıçındeyım:S kredıler sılınırse yada ders eklenırse dıye of!!
ben pek bi fark olacağını düşünmüyorum korkulacak birşey yok yani merak etmeyin
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
-
- Uzman
Inşallah öyle oluradaasu yazdı:ben pek bi fark olacağını düşünmüyorum korkulacak birşey yok yani merak etmeyin
ayyy çıldıracağım mezun olamazsam varya ya offff ne sistemi ikide birde yaaa
O Şimdi Üniversiteli
arkadaşlar çok acil cvp istiyorum kafama takılan bişe var şimdi mezuniyet şartlarında toplam ögrenim gördügü sürenin 8 veya üzeri olması diyor ben sayfama girdim toplam dönemi 11 diyor aöl de okudugu dönem 7 diyor hangisi ile alakalı bu durum yani benim bu sınavda bitiyor kredim yani 7. dönemimde mezun olabilirmiyim
ah bi seçebilsek şu dersleride stresi bari ortadan kalksa yaa 

zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
toplam döneminle alakalı toplam dönemin 8 ve üstüyse mezun olabilirsinelaadana yazdı:arkadaşlar çok acil cvp istiyorum kafama takılan bişe var şimdi mezuniyet şartlarında toplam ögrenim gördügü sürenin 8 veya üzeri olması diyor ben sayfama girdim toplam dönemi 11 diyor aöl de okudugu dönem 7 diyor hangisi ile alakalı bu durum yani benim bu sınavda bitiyor kredim yani 7. dönemimde mezun olabilirmiyim