Ders çalışma yöntemlerimizi paylaşalım arkadaşlar bakalım bilmediğimiz yöntemler var mı?
ya da hangileri daha etkili tartışalım ama arada bir şu yazılanları okuyalım lütfen katılım bekliyoruz...
Sistem iyide bu kadar döneme bu kredi az bence...Yakzan yazdı:Ben sözel olduğum için sınava 3 hafta felan kala hızlı bir şekilde çalışmaya başlıyorum. Çalışırkende biraz ezber gibi oluyor. Okuyor, okuyor ve anladıklarımı deftere yazıyorum, yazarak aklında daha fazla kalıyor çünkü. Bütün sözel derslere böyle çalışıyorum. Bunu ardından çalışıp bitirdiğim derslerin geçmiş dönemlerde çıkmış sorularını çözüyorum (2008'den 2010 yılına kadar ki bütün dönemleri) ve böylece seviyenide ölçmüş oluyorsun. Sınav günü gelip çattığı zamanda sınavına gireceğin dersin yazdığın bütün notlarını gözden geçirerek giriyorsun. Eğer alanın sözel ise benim sana kesinlikle tavsiyem böyle çalışmandır.
İşten çıkıp uzun süre boş kaldıktan sonra aklım başıma geldi malesef daha sonra çalışmaya ve sistemi takip etmeye başladım.Diğer türlü bir iş yaparken derslere çalışmanın imkanın yok.intrepid25 yazdı:Sistem iyide bu kadar döneme bu kredi az bence...Yakzan yazdı:Ben sözel olduğum için sınava 3 hafta felan kala hızlı bir şekilde çalışmaya başlıyorum. Çalışırkende biraz ezber gibi oluyor. Okuyor, okuyor ve anladıklarımı deftere yazıyorum, yazarak aklında daha fazla kalıyor çünkü. Bütün sözel derslere böyle çalışıyorum. Bunu ardından çalışıp bitirdiğim derslerin geçmiş dönemlerde çıkmış sorularını çözüyorum (2008'den 2010 yılına kadar ki bütün dönemleri) ve böylece seviyenide ölçmüş oluyorsun. Sınav günü gelip çattığı zamanda sınavına gireceğin dersin yazdığın bütün notlarını gözden geçirerek giriyorsun. Eğer alanın sözel ise benim sana kesinlikle tavsiyem böyle çalışmandır.
Ben inek lafını işitmekten hiç rahatsız değilim. Doğru yolda olduğumu bildiğim için hiç dokunmuyor zaten. Adaasu sana katılıyorum. Kıskançlık yapma ihtimali olanların yanında derslerden hiç bahsetmeme yolunu seçiyorum. İnek lafı beni sevenler tarafından geldiği için no problemadaasu yazdı:inek diyenler ya zamanında ineklik yapıp iyi bi yerlere gelmiş olanlardır ya da ineklik yapamayıp sadece laf atanlardır o da kıskançlıklarındankimseyi duymamalıyız ders çalışırken sonra tepeden oonlara el sallarız
Matematik ve geometriyi ordan izledim ama yinede hayal gücümle geçtim kılpayıkripton yazdı:Bi de arkadaşlar, geçen dönemlerde ekol hoca dan biraz matematik ve ingilizce konusunda faydalandım. Tavsiye ederim. Anlatım güzel.