ders seçme
ders seçme
arkadaşlar alan derslerinden bir kere sınava girmemizle muaf zorunlu derslerden üç kere sınava girmemizle muaf oluyoruz anladığım. ama açık öğretim lisesinin yazdığı alan dersiyle ilgili tanımda başarmak zorunludur diyor. bu ne demek şimdi
Re: ders seçme
zorunlu derse bir kere sınava girmekle zorunluluğunu kaldırıyoruz.alan dersine bir kere sınava girip başarılı olamasak muaf oluyoruz diğer ortak derslere ise 3 kere girip başarılı olamazsak muaf oluyoruz . alan derslerini başarmak zorundasın diye birşey yok alan kredisini alan derslerini başararak tamamlayabilirsin zaten.bilmem anlatabildim mi?
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
iyide zorunlu ders ortak ders diye bişey yok ya ders zorunlu derstir yani herkesin gördüğü ders onuda üç kere girince muaf oluyon. yada alan dersidir.1 kere girip muaf oluyon. 1 kere girip alan dersini geçemezsen.alan kredin yetiyosa mezun olabilir misin?
o kadar karışık bi cevap ki bu
neyse zorunlu dersin kalmayınca alan kredin ve toplam kredin de yetiyorsa mezun olabilirsin yani bütün alan derslerini başarmak zorunda değilsin bir kaç dersi geçmeden de alan kredisi dolabiliyor

Açıköğretim Lisesi sitesine girilemiyor...en sonunda sitede çöktü galiba hadi hayırlısı...2010-2011 öğretim yılı AÖL öğrencileri için başlamamıştır.Ben bunu basınla paylaşmayı düşünüyorum.Yani at arabasıyla motosikletin çarpışmasın haber yapan bir medya bu işi ciddiye alır herhalde.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Sonuna kadar arkandayım Fatih abi. Yapabileceğim ne varsa hazırım her şeye. Yeter artık! Birisi duymalı sessiz yakarışlarımızı...eagle67 yazdı:Açıköğretim Lisesi sitesine girilemiyor...en sonunda sitede çöktü galiba hadi hayırlısı...2010-2011 öğretim yılı AÖL öğrencileri için başlamamıştır.Ben bunu basınla paylaşmayı düşünüyorum.Yani at arabasıyla motosikletin çarpışmasın haber yapan bir medya bu işi ciddiye alır herhalde.
evet abi yaa sen halledersin bu işi arkandayız.Yeter artık bir sitemiz vardı ders seçme ne zaman açılacak diye baktığımız o da gitti kaldık öyleceeagle67 yazdı:Açıköğretim Lisesi sitesine girilemiyor...en sonunda sitede çöktü galiba hadi hayırlısı...2010-2011 öğretim yılı AÖL öğrencileri için başlamamıştır.Ben bunu basınla paylaşmayı düşünüyorum.Yani at arabasıyla motosikletin çarpışmasın haber yapan bir medya bu işi ciddiye alır herhalde.

Weee Kanal D Doğan Haber ajansına 12-10-2010 SAAT=17-05 itibari ile Cansu Hanıma ilettim.Bakalım haber olarak değerlendirirlerse ..bilmiyorum artıkın ne olacak.Gemileri yaktım artık. 

FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Kardeşim bunlar hepten kabahatli..fikrimizi savunmak demokratik hakkımız 20 Temmuz da bu alan dersleri kalkmış,3 ay içinde birşeyi başaramıyorsunuz.Kardeşim ozaman bizde başarısız olalım bedavaya diploma verin olurmu..olmaz eee sev beni seveyim seni..bıçak kemiğe dayandı artık.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
yani madem bi iş yapıosunuz açıköğretimde mezuniyet kolaylaştı krediler düşürüldü falan diye doğru düzgün bi düzenleme yapsalar da işimize yarasa 

TOPLAM KREDİM 109 ALAN KREDİM 47 SOSYAL BİLİMLER 4 YILLIK NE ZMAN MUZUN OLURUM ACABA GENİS BİLGİYE İİHTİYACIM VAR DERSHANEYE YAZILACAMDA LYS GİRMEK İÇİN ( öss )
arkadaşlar şu ders seçme işlemi ne zaman açılacak kesin bir bilgisi olan varmı acaba
Arabaya ne kadr kişi omuz atarsa o kadar çabuk yürür arayın eğiteki hergün arayın durmadan arayın
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
arıyoruz abi de duymamazlıktan geliyorlar haftanın üç günü soruyorum gidip gidip halk eğitime