2010-2011 İlk Dönem Ders Seçimleri İle İlgili ...
-
- Uzman
Re: 2010-2011 İlk Dönem Ders Seçimleri İle İlgili ...
Inşallah dedığınız gıbı olur... Lakin bu ders seçme olayı can skmaya başladı artık her gun arayıp küfür edıcez.
Alan'lar konusunda bende bu şekilde olacağını düşünüyorum.
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
şimdi pazartesi derslerimizi seçebilir miyiz
şimdi ben alan değiştiremeyckmiyim?
-
- Uzman
rukiye03 yazdı:şimdi ben alan değiştiremeyckmiyim?
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum...
*Fakat bu dönem açık öğretim lisesi'ne yeni kayıt yaptırmış öğrenciler alan-bölüm olmaksızın sınava girecekler.
*HOCAM ALAN BÖLÜM OLMAKSIZIN DERKEN???
*ALAN KREDİSİ ORTADAN KALKICAKMI YANİ??
*SADECE TOPLAM KREDİYLEMİ SINIF GEÇİLCEK ????
*TOPLAM KREDİNİN YANINDA BAŞKA BİYERDEN KREDİ TOPLUCAZMI(YANİ ALAN KREDİSİNDE TOPLADIĞIMIZ GİBİ GİBİ)
*HOCAM ALAN BÖLÜM OLMAKSIZIN DERKEN???
*ALAN KREDİSİ ORTADAN KALKICAKMI YANİ??
*SADECE TOPLAM KREDİYLEMİ SINIF GEÇİLCEK ????
*TOPLAM KREDİNİN YANINDA BAŞKA BİYERDEN KREDİ TOPLUCAZMI(YANİ ALAN KREDİSİNDE TOPLADIĞIMIZ GİBİ GİBİ)
yani eski usül lise olacak, alan olayı kalkıyor kademeli olarak olay bu,bununla ilgili bir çok dokümün var internette ,şu talim terbiye kurulu varya onun sitesini inceleyin.Kararlara bakın oralarda bulabilirsiniz.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
yooo öfkeyle kalkan zararla oturur,hele bu dönemlerde..kardeşim bizimkisi ufak bir belirsizlik ,bak arkadaşımız sağolsun gidip yüzyüze konuşarak öğrenmiş..bizde ekranların açılmasını bekliyoruz işteNewAqePrince yazdı:Inşallah dedığınız gıbı olur... Lakin bu ders seçme olayı can skmaya başladı artık her gun arayıp küfür edıcez.

En son eagle67 tarafından 24 Eki 2010, 14:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Sana bütün arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum bir nebze içimizi rahatlattın.anilxx92 yazdı:Merhaba arkadaşlar bugün açık öğretim lisesi müdürlüğü'ne gittim bir iş için orada bir tanıdığımı gördüm.
Ders seçimleri ile ilgili konuştuk ve bana söylediği,
-Önümüzdeki hafta pazartesi ile cuma arasında ders seçim ekranlarının açılacağı
-Alan derslerinin kalkması ise sadece bu dönem yeni kayıt yaptıran öğencileri etkileyeceğini söyledi.
Yani eğer 2009 ve öncesi kayıt yaptırdıysanız şuanki bölümünüzden devam edeceksiniz.
Fakat bu dönem açık öğretim lisesi'ne yeni kayıt yaptırmış öğrenciler alan-bölüm olmaksızın sınava girecekler.
Eğer son anda bir değişiklik olmaz ise şuan bu sistem üzerine çalıştıklarını söyledi ve büyük ihtimalde bu çalışma bu şekilde sonlanır.
Bilginiz Olsun.
Arkadaşlar tekrar merhaba.
Bir kaç gündür siteye uğramıyordum fakat bugün üyeliğimin silindiğini benim açtığım konuların yazarlığının başka üyelere geçtiğini gördüm.
Üyeliğmin silinme nedenini öğrenebilirmiyim?
Bir kaç gündür siteye uğramıyordum fakat bugün üyeliğimin silindiğini benim açtığım konuların yazarlığının başka üyelere geçtiğini gördüm.
Üyeliğmin silinme nedenini öğrenebilirmiyim?
üye değilseniz biz bu mesajı nasıl görebiliyoruz?ayrıca profilinize baktım hala üyesiniz .hatta yazınıza alıntı yapıp açıklamanız için teşekkür ettim.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Admin gecenlerde forum konulari hakkinda bir uyarida bulunmustu.. Acaba banlandinizmi?
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
Ben benim yaptığım hiçbir yorumu göremiyorum.eagle67 yazdı:üye değilseniz biz bu mesajı nasıl görebiliyoruz?ayrıca profilinize baktım hala üyesiniz .hatta yazınıza alıntı yapıp açıklamanız için teşekkür ettim.
Ayrıca dün foruma girdiğimde ''anilxx92'' adında bir üyeliğin olmadığını üyeliğimin silindiğini gördüm ve tekrar aynı isimde üyelik aldım.
Siz benim msajımı nasıl görebiliyorsunuz bilmiyorum ama ben hiçbir mesajımı göremiyorum hatta konunun yazarına bakarsanız benim nick bile yazmıyor.
Üyeleri bilgilendirmek için bir konu açtım sadece,eğer banlanmış isem bir mail yada en azından bunun sebebini içeren bir özel mesaj göndermeleri gerekirdi.KARAHAN_ yazdı:Admin gecenlerde forum konulari hakkinda bir uyarida bulunmustu.. Acaba banlandinizmi?
Allah Allah sen naaptında banlanasın?verdiğin müjde Devlet sırrımıdır da kızıp seni banlasınlar ne garip şey yahu
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.