Arkadaslar ben şimdi mezunmuyum?
Arkadaslar ben şimdi mezunmuyum?
aolde toplam okudugum dönem 9 toplam kredim ise 120 alan kredim ise 58 ve ben meslek lisesi öğrencisiyim bu yaz mezun olabiliyormuyum birde zorunlu derslerin hepsini vermek zorundamıyım?
Re: Arkadaslar ben şimdi mezunmuyum?
meslek liselerinin kaç kredide mezun olduğunu bilmiyorum ama mesleki aöl ye baktığında orda mezuniyet şartları yazar.onlara uyup uymadığına bakmalısın.ayrıca zorunlu derslerinden başarılı ya da muaf olmak zorundasın.
O Şimdi Üniversiteli
Sanırım 240 olması lazım birde okdugum döneme göre kredim az değilmi vede neden bu kadar az pek başarısız dersimde yok o kadar
ortak derslerin hepsini vermek zorundasın yada muaf olacaksın.sanırım sadece dil ve anlatımdan muaf olunmuyor.mesleki açık liselerde yüz yüze eğitimden 130 açık liseden 110 kredi alman lazım. ortak derslerin hepsini versen,krediyi tamamlasan dahi yüz yüze eğitim bitmeden mezun olamıyorsun.nakrat yazdı:aolde toplam okudugum dönem 9 toplam kredim ise 120 alan kredim ise 58 ve ben meslek lisesi öğrencisiyim bu yaz mezun olabiliyormuyum birde zorunlu derslerin hepsini vermek zorundamıyım?
birde bir şeyi merak ediyorum ben elektirik okuyorum ögrenci girisi yaptıgım zaman bilgi alan kısmındaAhmet06 yazdı:ortak derslerin hepsini vermek zorundasın yada muaf olacaksın.sanırım sadece dil ve anlatımdan muaf olunmuyor.mesleki açık liselerde yüz yüze eğitimden 130 açık liseden 110 kredi alman lazım. ortak derslerin hepsini versen,krediyi tamamlasan dahi yüz yüze eğitim bitmeden mezun olamıyorsun.nakrat yazdı:aolde toplam okudugum dönem 9 toplam kredim ise 120 alan kredim ise 58 ve ben meslek lisesi öğrencisiyim bu yaz mezun olabiliyormuyum birde zorunlu derslerin hepsini vermek zorundamıyım?
Okul / Alan - Bölüm:MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI yazıyo. normal düz liselerde sanırım alan kısmında sosyal tm tarzı yazıyor acaba benim alan kısmında sayısal derslerimemi bakılacak yoksa yüz yüze eğitimdeki derslerimemi