Arkadaslar ben şimdi mezunmuyum?

Yükseköğretim / YKS (TYT, AYT, YDT) Hakkında Herşey
nakrat
Çırak

Arkadaslar ben şimdi mezunmuyum?

Mesaj gönderen nakrat » 21 Şub 2011, 17:57

aolde toplam okudugum dönem 9 toplam kredim ise 120 alan kredim ise 58 ve ben meslek lisesi öğrencisiyim bu yaz mezun olabiliyormuyum birde zorunlu derslerin hepsini vermek zorundamıyım?

sonbahar
Doktor

Re: Arkadaslar ben şimdi mezunmuyum?

Mesaj gönderen sonbahar » 22 Şub 2011, 08:25

meslek liselerinin kaç kredide mezun olduğunu bilmiyorum ama mesleki aöl ye baktığında orda mezuniyet şartları yazar.onlara uyup uymadığına bakmalısın.ayrıca zorunlu derslerinden başarılı ya da muaf olmak zorundasın.
O Şimdi Üniversiteli

nakrat
Çırak

Mesaj gönderen nakrat » 22 Şub 2011, 20:01

Sanırım 240 olması lazım birde okdugum döneme göre kredim az değilmi vede neden bu kadar az pek başarısız dersimde yok o kadar

Kullanıcı avatarı
Ahmet06
Çırak

Mesaj gönderen Ahmet06 » 22 Şub 2011, 21:46

nakrat yazdı:aolde toplam okudugum dönem 9 toplam kredim ise 120 alan kredim ise 58 ve ben meslek lisesi öğrencisiyim bu yaz mezun olabiliyormuyum birde zorunlu derslerin hepsini vermek zorundamıyım?
ortak derslerin hepsini vermek zorundasın yada muaf olacaksın.sanırım sadece dil ve anlatımdan muaf olunmuyor.mesleki açık liselerde yüz yüze eğitimden 130 açık liseden 110 kredi alman lazım. ortak derslerin hepsini versen,krediyi tamamlasan dahi yüz yüze eğitim bitmeden mezun olamıyorsun.

nakrat
Çırak

Mesaj gönderen nakrat » 27 Şub 2011, 00:35

Ahmet06 yazdı:
nakrat yazdı:aolde toplam okudugum dönem 9 toplam kredim ise 120 alan kredim ise 58 ve ben meslek lisesi öğrencisiyim bu yaz mezun olabiliyormuyum birde zorunlu derslerin hepsini vermek zorundamıyım?
ortak derslerin hepsini vermek zorundasın yada muaf olacaksın.sanırım sadece dil ve anlatımdan muaf olunmuyor.mesleki açık liselerde yüz yüze eğitimden 130 açık liseden 110 kredi alman lazım. ortak derslerin hepsini versen,krediyi tamamlasan dahi yüz yüze eğitim bitmeden mezun olamıyorsun.
birde bir şeyi merak ediyorum ben elektirik okuyorum ögrenci girisi yaptıgım zaman bilgi alan kısmında

Okul / Alan - Bölüm:MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI yazıyo. normal düz liselerde sanırım alan kısmında sosyal tm tarzı yazıyor acaba benim alan kısmında sayısal derslerimemi bakılacak yoksa yüz yüze eğitimdeki derslerimemi

“Yükseköğretim / YKS (TYT, AYT, YDT)” sayfasına dön