ders seçim yardım

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
colin_erkan
Doktor

ders seçim yardım

Mesaj gönderen colin_erkan » 10 Mar 2011, 17:36

arkadaşlar ben maol okuyorum ve tamamlamam gereken 110 krediyi tamamladım ancak 3 tane ortak dersim kaldı ben bu dönem o 3 tane ortak yani zorunlu dersi seçicem ama geriye kalan krediden muaf olduğum derslerimimi seçcem yoksa seçmeli dersmi seçsem bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevirim..

CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)

Asrım zenan
Doktor

Re: ders seçim yardım

Mesaj gönderen Asrım zenan » 10 Mar 2011, 17:51

bnce..Ortak derslerimnin yanında secmeli derslerden al.
muaf olduğun derslerini zatn başaramadığın derslern :) riske atma..
Secmeli derslerde kolay bir sürü ders var..

Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..

Kullanıcı avatarı
colin_erkan
Doktor

Mesaj gönderen colin_erkan » 10 Mar 2011, 18:12

teşekkürler saol dediğin gibi yapıyım en iyisi zaten o muaf olduğum derslerimi seçsemde yine geçemem :)
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)

Kullanıcı avatarı
Ahmet06
Çırak

Mesaj gönderen Ahmet06 » 10 Mar 2011, 21:45

colin_erkan yazdı:arkadaşlar ben maol okuyorum ve tamamlamam gereken 110 krediyi tamamladım ancak 3 tane ortak dersim kaldı ben bu dönem o 3 tane ortak yani zorunlu dersi seçicem ama geriye kalan krediden muaf olduğum derslerimimi seçcem yoksa seçmeli dersmi seçsem bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevirim..
maol de kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama eğer yüz yüze eğitimin bitmesine daha uzun bi' zaman varsa ortak derslerin yanında yüksek not alabileceğin seçmeli dersleri seç.Derslerden aldığın notlar diploma notunu etkileyecek.Bende 139 kredi aldım 4 ortak ders kaldı.Yüz yüze eğitim önümüzdeki sene bitecek.Keşke az ders seçip daha iyi çalışıp yüksek not alabilseydim :(

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön