arkadaşlar düz açık lise diploması askerliği erteler mi
arkadaşlar düz açık lise diploması askerliği erteler mi
arkadaşlar ben yeni mezun oldum diplomayı alınca askerliği ertelete bilirmiyim açık düz liseden bitirdim yoklamam geldi acaba erteliyomu bilgisi olan lütfen paylaşsın.....
Re: arkadaşlar düz açık lise diploması askerliği erteler mi
Açık Lise diploması örgün okulların ki ile aynı haklara sahip olduğu için diplomanla askerliği tecil edebilirsin, 2 veya 3 yıl tecil ediyorlar sanırım...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..
-
- Çırak
askeriyedeki sivil memura sordum bugun, mayısın 20 sine kadar getir dedi diplomanı erteletiriz dedi.
normalde 2009 da gitmem gerekliydi yoklamaya yani muayene olmaya, bir sene gitmedim.
5 kasım 2010 tarihinde gittim, 1 yıl gecikmeli olarak. 3 sene tecil aldım yinede, açık lise diplomasıyla. Üstüne mahkemeye vermişler yoklamaya geç gelmekten şeklinde, 1 dakika ifade verdim hakime, direkt kendisi düştü mahkeme.
Sıkıntı yaratmayın kendinize.
5 kasım 2010 tarihinde gittim, 1 yıl gecikmeli olarak. 3 sene tecil aldım yinede, açık lise diplomasıyla. Üstüne mahkemeye vermişler yoklamaya geç gelmekten şeklinde, 1 dakika ifade verdim hakime, direkt kendisi düştü mahkeme.
Sıkıntı yaratmayın kendinize.
Okul / Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ / SOSYAL BİLİMLER 4 YILLIK
AOL KREDİ : 194
AOL Alan Kredi : 92
Mezuniyet Dönemi : 27 Eylül 2010
Diploma Notu : 78,32
sagolun arkadaşlar bilgileriniz için...
burakk kardeşim sen 90 doğumlumusun...
evet kardeşim.aslan38 yazdı:burakk kardeşim sen 90 doğumlumusun...
Okul / Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ / SOSYAL BİLİMLER 4 YILLIK
AOL KREDİ : 194
AOL Alan Kredi : 92
Mezuniyet Dönemi : 27 Eylül 2010
Diploma Notu : 78,32
tamam sağol kardeşim bende 90 doğumluyum inş darısı bize diplomayı alsaydım hemen bende erteletecem inş.