Ders çalışma tekniğiniz nasıl?
Ders çalışma tekniğiniz nasıl?
Mezun olan arkadaşlar ve siz hâla okumakta olan arkadaşlar ders çalışma tekniğiniz nasıl? Bir sorum daha var bu online test ve geçmiş sınav sorularından başka yardım amaçlı test soruları var mı? Saygılar.
Re: Ders çalışma tekniğiniz nasıl?
öncelikle kitabı okurum sonra btün dersler bittiktne snra online test çözerm sonra da geçmiş sınv sorularını çözerim. öyle ..
-
- Doktor
kitabı önce bir göz gezdirdim..önemli yerlerini ciziyordum..
Sonraa geçmiş yılların sorularına calışıyordum..
Sorulmuş sorulara yakın konulara ağırlık veriyordum..
Böyle
Sonraa geçmiş yılların sorularına calışıyordum..
Sorulmuş sorulara yakın konulara ağırlık veriyordum..
Böyle

Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
(: bölümn neydi zenan sosyal tm?
ben sadece kitaptan okuyorum sayısalları netten video izliyorum öyle geçiyor
ha tabi bi de geçmiş dönem soruları ve online testleri es geçmemek gerek
ha tabi bi de geçmiş dönem soruları ve online testleri es geçmemek gerek

Ben sözelleri önce bi okuyorum yani konuları anlamaya çalışıyorum ardından bi kaç çıkmış soru çözüyorum daha sonra yavaş yavaş detaylı çalışıyorum sonra tüm çıkmışları çözüp sınava giriyorum 

sınava 1 ay kaldı arkadşlar yha daha pek çalışamadm sabah çalışıyorm akşamda cnm ders çalışmak istemiyor :S malum geceler kısaldı
Bende yeni başlıcam çalışmaya..
bende daha başlamadım yaa nedense hiç de canım istemio bi başlasam gerisi gelcek ama ...... 

Hadi arkadaşlar hırsınızı toplayın bitirecez bu liseyi unutmayin ki öğrenci kılığında dolaşan birçok soytarılara inat bitiricez bu liseyi. İnanın gençler, inanın çocuklar gelecekte mutlu yarınlar !! 

bütün çalışma isteğim kaçtıdolma yazdı:Hadi arkadaşlar hırsınızı toplayın bitirecez bu liseyi unutmayin ki öğrenci kılığında dolaşan birçok soytarılara inat bitiricez bu liseyi. İnanın gençler, inanın çocuklar gelecekte mutlu yarınlar !!

anlamakta zorlandığınız yerler için ekol hoca sitesini tavsiye ederim özellikle matematik dersini çok güzel anlatıyor.

Ekol Hoca çok hızlı anlatıyor.. Nihat Taş, Doğan Ulu ve ZTV derim.
ZTV kesinlikle. 5 liraya aylık üyelik alıyorsunuz ama değer buna