Arkadaşlar Bir Sorum Var Bakarmısınız
Arkadaşlar Bir Sorum Var Bakarmısınız
1 ya da 2 sınav sonra zorunlu derslerim bitecek.Çok az kaldı.Ama yüzyüze eğitimim halen devam ediyor ve sanırım 2013'te bitecek..Benim zorunlu derslerim bittiğinde tekrar kültür sınavlarına girmeme gerek var mı kayıt yeniledikten sonra ? Sadece okulumu beklemem gerekiyo bu saatten sonra ? Cevap verirseniz sevinirim çünkü hiç bi soruma cevap alamadım henüz forumda bu 3.oluyo
Re: Arkadaşlar Bir Sorum Var Bakarmısınız
Merhaba, kültür derslerin bitince tekrar sınava girmeyeceksin. Öğrenci girişindeki zorunlu dersler bittiğinde ortak kredin 110 olursa artık kültür derslerin bitmiştir ve dışardan sınavlara girmezsin. Sadece yüzyüze eğitim derslerine girersin. Ancak 2013'te bitiyor demişsin eğer o zamana kadar müfredata yeni ortak dersler eklenirse yapacak birşey yok o derslerden de sınava girmen gerekebilir. Ama bu sadece bir ihtimal kesin olacak diye birşey yok...nefertum yazdı:1 ya da 2 sınav sonra zorunlu derslerim bitecek.Çok az kaldı.Ama yüzyüze eğitimim halen devam ediyor ve sanırım 2013'te bitecek..Benim zorunlu derslerim bittiğinde tekrar kültür sınavlarına girmeme gerek var mı kayıt yeniledikten sonra ? Sadece okulumu beklemem gerekiyo bu saatten sonra ? Cevap verirseniz sevinirim çünkü hiç bi soruma cevap alamadım henüz forumda bu 3.oluyo
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk