YGS

Her Konuda Tartışabilirsiniz
eagle67
Uzman Doktor

YGS

Mesaj gönderen eagle67 » 10 Nis 2011, 12:59

Değerli arkadaşlar..veda dedik,mezun olduk.Fakat bir sınava girdik ,sınav Dünya gündemine oturdu.27 Mart ın bir haftalık yıldönümünde..birinin kuyuya taş atması ile ortaya çıkan bu
patırdı;1.700.000 öğrenciye haaarika bir hafta sonu geçirtti.Tam öğrenciler Lys ye çalışmadan evvel bira z dinlenecek iken,Türkiye ayağa kalktı.Bu konu seçim gündemini de alt etti.Eskiden 6 ay evvel kahvede orada burada tartışmalar falan başlardı.Şimdi karşımızdaki nin söylediği kelimelerde acebaaa şifre vaaamı diye soru vee cez gaari :) .Ben de bu sınava girdim,türkçelerimi sosyallerimi yaptım,ben sözelciyim ya gittim biyoloji dende bi dene yaptım oda yanlış mış.Hani bu yangını çıkartan Mat var ya on da da açı problemli bir soru çözdüm onada bakarak105 işaretlidim, doğru çıktı.Hadi dedim bi dene daha yapiim dedim oda baktım ki yaanışmış.Adamın biri çıkmış:-Efendim çembersel yöntemle soru çözülüyormuş,yok çakışırmış ,yok fem de saat 6 da sabah namazı sonrası taktik verilmiş.Miş ,muş cemaat, tarikat, hububat , hasat.

KPSS de bir bomba patladı.Ama sınav sonucundan sonra .Bilmem kaç yüz kişi full çekerse elbetteki konu araştırılır.Bu adamların da en az 10 yıl hapsedilmeleri gerekir.Ama bu benim fikrim tabii ki arkadaşlar:Ben YÜKSEK ÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI nda şifre kopya iddialarına inanmıyorum ve yargı sürecinin beklenmesini tavsiye ediyorum.Şunu da sormak istiyorum:Neden sınavdan çıkan öğrencilerin çoğu -Mat soruları kazıktııı .diyorlardı.Aha şifre var çocuğum çemberle,matrisle cevaplaaa.
Peki abi ne biçim adam bunlar? niye bize bu kötülüğü yaptılar?niye kafamızı bulandırdılar diye soracak olursanız:
1-Seçim var...Muhalefet bunu fırsat olarak değerlendirmektedir,meşru hakkıdır.Bu ticarettede vardır.
2-Adalet gecikiyor...kpss halla insanların kafasında bir soru işareti.
3-Ön yargı karakterimiz dir,biz adam ı döveriz sonrada pansuman ederiz.
4-ÖSYM ye gıcık olundu.Alınan bazı sert tedbirler yüzünden zaten kamuoyunda bir diş bileme başlamıştı.(metal eşya v.b)
5-Önündekine, sağındakine ve solun dakine bakıp, kopya çekemeyen o sokağa dökülenler varya soru ve cevap şıkları karışınca Dumuristanda mola verdiler.Kaldı ki ösym bundan evvel 5 sınavı da bu yöntemle yaptı..ama o sınavlar ben yaştaki (44) veya on yaş küçükler e olduğu için bir sorun çıkmadı.Bu kurum jandarmanın sınavını yapıyor jandarmanın ne demek olduğu şöyle açıklanabilir:BİR YERİ JANDARMA POLİSE BIRAKINCA,ORADA SUÇ ORANI ARTIYOR halkın dillendirdiği bu.
Vallahi arkadaşlar:
Hedef açıköğretim,sınav tekralanır amenna; gider testleri çözeriz...ama herşeyin hayırlısını temenni etmek gerekir öyle değilmi. :wink:

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön