15 16 ocak sınavı iptal mi ?
15 16 ocak sınavı iptal mi ?
slm arkadaşlar aöl sitesinde okuduğum doğrumu yoksa benmi yanlış anladım.size de kopyalıyorum...
SINAVLARDA KOPYA:
15-16 Ocak 2011 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi I. dönem sınavları sonucunda 68.000 dersin sonucu kopya muamelesi gördüğünden iptal edildi. Sınavlar degerlendirilirken kopya analizine tabi tutulmakta kopya çeken ve çektirenlerin durumu ortaya çıkmaktadır. Binlerce öğrencimiz mezuniyet şartlarını taşımalarına rağmen, kopya çektiklerinin tespit edilmesinden dolayı, mezuniyetleri I dönem gecikmiştir. Sınav sonucunuda mağduriyet yaşamamak için kopya çekmeyiniz, birbaşkasına yardım etmeyiniz veya yardım etme tekliflerini kabul etmeyiniz. 20 sorudan 9#unu doğru cevapladığınız takdirde o dersten başarılı olabiliyorsunuz, kopya çekerek geleceğinizi riske atmayınız. Sınavdaki davranışlarınıza da dikkat ediniz, sınav gözetmenlerinin hakkınızda tutacağı tutanak veya cevap kağıdınızın ilgili kısımlarına koyacağı bir işaret sınavınızın geçersiz olmasına sebep olacaktır. Derslere gereği gibi çalışıldığı zaman mutlaka başaracaksınız. Açık Öğretim Lisesinden mezun olan 477.000 öğrenci bunun göstergesidir. Kolaycılığa kaçmayalım. Çalışalım, çalıştığımızın karşılığını alalım. Sizlere Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK#ün bir sözünü hatırlatarak yazıma son vermek istiyorum. "Çalışmadan öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık edinen milletler evvela haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdur".
07-08 Mayıs 2011 tarihlerinde gireceğiniz sınavda başarılı olmanız dileklerimle.
Mayıs , 2011
Osman ÖZDEMİR
Açık Öğretim Lisesi Müdürü
aciklise@meb.gov.tr
--------------------------------------------------------------------------------
SINAVLARDA KOPYA:
15-16 Ocak 2011 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi I. dönem sınavları sonucunda 68.000 dersin sonucu kopya muamelesi gördüğünden iptal edildi. Sınavlar degerlendirilirken kopya analizine tabi tutulmakta kopya çeken ve çektirenlerin durumu ortaya çıkmaktadır. Binlerce öğrencimiz mezuniyet şartlarını taşımalarına rağmen, kopya çektiklerinin tespit edilmesinden dolayı, mezuniyetleri I dönem gecikmiştir. Sınav sonucunuda mağduriyet yaşamamak için kopya çekmeyiniz, birbaşkasına yardım etmeyiniz veya yardım etme tekliflerini kabul etmeyiniz. 20 sorudan 9#unu doğru cevapladığınız takdirde o dersten başarılı olabiliyorsunuz, kopya çekerek geleceğinizi riske atmayınız. Sınavdaki davranışlarınıza da dikkat ediniz, sınav gözetmenlerinin hakkınızda tutacağı tutanak veya cevap kağıdınızın ilgili kısımlarına koyacağı bir işaret sınavınızın geçersiz olmasına sebep olacaktır. Derslere gereği gibi çalışıldığı zaman mutlaka başaracaksınız. Açık Öğretim Lisesinden mezun olan 477.000 öğrenci bunun göstergesidir. Kolaycılığa kaçmayalım. Çalışalım, çalıştığımızın karşılığını alalım. Sizlere Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK#ün bir sözünü hatırlatarak yazıma son vermek istiyorum. "Çalışmadan öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık edinen milletler evvela haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdur".
07-08 Mayıs 2011 tarihlerinde gireceğiniz sınavda başarılı olmanız dileklerimle.
Mayıs , 2011
Osman ÖZDEMİR
Açık Öğretim Lisesi Müdürü
aciklise@meb.gov.tr
--------------------------------------------------------------------------------
Re: 15 16 ocak sınavı iptal mi ?
Yok ya olur mu öyle şey? Kopya çeken ve tespit edilenlerinki iptal edilmiş sadece. 

Yav hu bu nasıl bi başlık
korkuttun bizi bende sınav gerçekden iptal edildi sandım gerçi bunlar ygs yi iptal etmez biizm sınavları iptal eder ama yinede kredim sağlam duruyor. Düşünsenize emeklerinizin boşa gittiğini bunlar herşeyi yapar. Sınav da başarılar.

Ortalık YGS olayı ile hassaslaştı ve bundan sonra yapılacak MEB ve ÖSYM sınavlarının basının yakın markajında olacağı kesin. Geçenlerde basında yer bulan 15-16 Ocak sınavlarında doğuda bazı illerde çekilen toplu kopya skandalından sonra okul müdüründen uyarı sadece bu, kopya çekip hem bizi hem kendinizi zor duruma düşürmeyin yoksa cızz yaparım diyor
Bu arada bu sınavda güvenlik önlemleri artar diye düşünüyorum şahsen ben cep telefonumu götürmeyeceğim içeri sokmayacaklar gibime geliyor...

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
bende kredilerimi kontrol ettim.bi değişiklik yok.sizi korkuttum için özr dilerim
ama gecenin bi yarısı bu yazıyı okuyunca bende korktum hemen buraya kopyaladım.tekrar özr ....

neye uğradığımı şaşırdım bir an bizim mezuniyet güme gittti diye düşündüm.
Bu seneki ek sınav hakkında ne diyorsunuz arkadaşlar her seneki gibi bu senede olurmu ?
hakikaten başlığa bak çay demle
ha bu arada 68.000 kişi için=OH OLSUN,GÜN YÜZÜ GÖRMESZİNİZ İNŞALLAH.

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
diplomam elimde olmasına rağmen ben bile panik oluyodum az kalsın 

EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]