2011 2. dönem sınavları

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

2011 2. dönem sınavları

Mesaj gönderen gülbeyaz » 07 May 2011, 09:31

gittim geldim bile ilk oturum bitti.girdiğim dersler geçeceğimi düşünüyorum.
Ha bide bu ne güvenlikti ya çantamı didik didik ettiler ama yinede telefonumu bulamadılar :lol: :lol: daha kapıdan girerken kimlik kontrolu yaptılar içerde de yaptılar. Bu kadar abartmalarına ne gerek vardı ki anlamadım.

emrahk
Onursal Üye

Re: 2011 2. dönem sınavları

Mesaj gönderen emrahk » 07 May 2011, 10:01

Bende 3 dersten girdim, aslında kredilerim çoktan bitti ve sadece diploma notum yükselsin diye girdiğim için ister istemez çok fazla üzerine düşmedim soruların ama iyi geçti. Güvenlik önlemleri bizim okulda da çok sıkıydı. Son zamanlardaki skandallardan sonra böyle olmasını bekliyordum zaten... Diğer oturumlarda başarılar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Yakzan
Uzman

Mesaj gönderen Yakzan » 07 May 2011, 11:19

Çok şükür sonunda mezun oldum. Diğer kalan dersleride verip diploma notunu yükseltmekte sıra.. :) herkese başarılar..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28

Kullanıcı avatarı
dark_angel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen dark_angel » 07 May 2011, 11:44

ben de birazdan 2. oturuma giricem.inşallah güzel geçer.
En son dark_angel tarafından 07 May 2011, 14:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

NewAqePrince
Uzman

Mesaj gönderen NewAqePrince » 07 May 2011, 14:21

Telefon sorunu yıne baş gosterdı pek detaylı arama olmadı bızde.. Telefonumu saklayıp gırdım 2 oturumada ... Karşıda 1 lıraya emanet alıyorlarmıs adamlar bu ışıde tıcarete doktu :)

birazdeli
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen birazdeli » 07 May 2011, 14:33

bu sorulan sorular, sınav bittikten sonra cevaplarla birlikte internetten yayınlanıyor mu acaba? Ona göre kontrol yapsaydık.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 07 May 2011, 14:46

Soru-cevapları salı çarşamba gibi internetten yayınlarlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Gimp
Acemi

Mesaj gönderen Gimp » 07 May 2011, 15:22

Sınavlar güzel geçti, sınıftaki gözetmenler daha sınav kaç dakika onu bile bilmiyor sora sora öğreniyorlar 150 dakika çok uzunmuş diye espri yapan hoca bile gördüm şaşırdım güldüm geçtim.Bir de kitapçıkları alma ümidim yine suya düştü.1. oturum da sınıfta kitapçıkları 1 saat sonra alırsınız dediler 2. Oturum çıkışında sorduk 4 'ten sonra alabilirsiniz dediler kitapçıkları alamadım yöneticiler biraz daha sorumlu olmalı diye düşünüyorum.Yine de açık öğretim sınavlarının tadı başka :D yarın herkese başarılar.

serenity
Doktor

Mesaj gönderen serenity » 07 May 2011, 17:20

her yerde uygulama farklı demek ki
ben normal girdim, kitapçıkları da yarın vereceklermiş

ama çok garip bişey yaşadım,
otistik bir çocuk (18 20 yaşlarında) beni durdurup bana sarıldı okulda, garipti
üzüldüm çok.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 07 May 2011, 19:34

emrahk yazdı:Bende 3 dersten girdim, aslında kredilerim çoktan bitti ve sadece diploma notum yükselsin diye girdiğim için ister istemez çok fazla üzerine düşmedim soruların ama iyi geçti. Güvenlik önlemleri bizim okulda da çok sıkıydı. Son zamanlardaki skandallardan sonra böyle olmasını bekliyordum zaten... Diğer oturumlarda başarılar...
emrahk bana bu diploma notu meselesini anlatabilir misin :?: Benim de bu tempoda gidersem eğer kredim çabuk bitecek gibi gözüküyor. Kredi, mesela 192 de tamam oluyorsa daha üstü diploma notuna olumlu katkı mı sağlıyor :?: yoksa sadece derslerimizin not ortalaması mı alınıyor :?: Mesela ben mat. dan 2 defa fizikten 1 defa başarısız oldum ama sonra geçtim. ( muaf değilim yani ) not ortalamama başarılı olduğum not mu etki ediyor sadece :?: bi de ders seçerken kararsız kalıyorum ortakları seçiyorum baya bi kredim eksik kalıyor 30 a tamamlamak için 5-6 tane seçmeli ders alıyorum. Kendi kendime şunu diyorum : 14 ders seçip de not ortalaman düşük olacağına 8 tane ortak dersini seç güzel çalış not ortalaman yüksek olsun diyorum :wink: Kısacası bu işi çözemedim henüz ve krediyi her seferinde full doldurup 14 dersten giriyorum :wink:
Resim

birazdeli
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen birazdeli » 07 May 2011, 20:55

emrahk yazdı:Soru-cevapları salı çarşamba gibi internetten yayınlarlar...
Teşekkürler :wink:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 08 May 2011, 13:39

kripton yazdı:
emrahk yazdı:Bende 3 dersten girdim, aslında kredilerim çoktan bitti ve sadece diploma notum yükselsin diye girdiğim için ister istemez çok fazla üzerine düşmedim soruların ama iyi geçti. Güvenlik önlemleri bizim okulda da çok sıkıydı. Son zamanlardaki skandallardan sonra böyle olmasını bekliyordum zaten... Diğer oturumlarda başarılar...
emrahk bana bu diploma notu meselesini anlatabilir misin :?: Benim de bu tempoda gidersem eğer kredim çabuk bitecek gibi gözüküyor. Kredi, mesela 192 de tamam oluyorsa daha üstü diploma notuna olumlu katkı mı sağlıyor :?: yoksa sadece derslerimizin not ortalaması mı alınıyor :?: Mesela ben mat. dan 2 defa fizikten 1 defa başarısız oldum ama sonra geçtim. ( muaf değilim yani ) not ortalamama başarılı olduğum not mu etki ediyor sadece :?: bi de ders seçerken kararsız kalıyorum ortakları seçiyorum baya bi kredim eksik kalıyor 30 a tamamlamak için 5-6 tane seçmeli ders alıyorum. Kendi kendime şunu diyorum : 14 ders seçip de not ortalaman düşük olacağına 8 tane ortak dersini seç güzel çalış not ortalaman yüksek olsun diyorum :wink: Kısacası bu işi çözemedim henüz ve krediyi her seferinde full doldurup 14 dersten giriyorum :wink:
Tabi ki 192 üzerinde kredin olursa diploma notun artar. Diploma notu krediye göre değil not ortalamasına göre hesaplanır, ancak takdir edersin ki ne kadar fazla kredi o kadar ders eder ki bu derslerin ortalamalarıda fazla olur. Not ortalamalarını başarılı olduğun derslerden hesaplarlar ve öncelikle ortak ders başarıların önemli yani ne kadar az muaf dersin varsa o kadar fazla puan gelir. Şöyle bir durumda var ki notların 45-55 gibi düşükse (senin için değil genel için konuşuyorum) kredini istersen 500 yap çok etkilemez fazla kredi. Dediğin gibi eğer az ders seçip o derslere yoğunlaşıp daha yüksek notlar alırım diyorsan böyle yapman daha faydalı...

birazdeli yazdı:
emrahk yazdı:Soru-cevapları salı çarşamba gibi internetten yayınlarlar...
Teşekkürler :wink:
Rica ederim...

Mustafa Kemal Atatürk

Gimp
Acemi

Mesaj gönderen Gimp » 08 May 2011, 14:17

Geçmiş olsun arkadaşlar bu sınav maratonunu da atlattık.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 08 May 2011, 15:20

buda bitti darısı sırada bekleyen sınavların başına

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 08 May 2011, 16:30

Bende son Açık Lise sınavına girdim. Geriye staj kaldı Haziranda kısmetse bitiyor...

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön