Mesela matematik 2, Allah'ım öyle garip hatalar var ki hadi diyecem ki yanlışlık bende yok yaw bir bilene kontrol ettiriyorum sonuç

Netice açıköğretimli olarak gözlerimizi dört açıp çooook dikkatli olmalıyız

aynen dediğin gibi. Ben ebob ekok u yukarıda dediğim kaynaklardan çalıştım ve süper anladım. Kitap 5 para etmez. Mesela modüler aritmetik konusunda güya konu anlatıyor. Soruyu çözmüş koymuş kitaba ama nasıl çözdün bunu kardeşim anlatsana ayrıntısı ile.hyilmaz yazdı:Mat 2 kitabı tamamen rezalettir.. Diğer kitaplarda ufak hatalar olabilir ama özellikle Mat2 kitabı baştan aşağıya rezalet. O kitabı elinize bile almayın. Hem anlayamazsınız hemde hatalarla dolu. Liselerde okutulan Mat 1 müfredatını 100 sayfanın içine sığdırmaya çalışmışlar. Bu olay başlı başına bir rezalettir. Örneğin Obeb Okek konusunu 1 sayfa ile geçiştirmişler... Fakat adamlar kitapta hiç anlatılmayan Ebob Ekok problemlerini hem sınavda hemde kitabın alıştırmalar bölümünde soruyorlar... Anlatmadığın şeyi öğrenciden çözmesini nasıl beklersin? Bu olay rezalet değil hatta skandaldır.
Ben o konuyu Doğan Ulu videolarından halletmiştimkripton yazdı:Arkadaşlar bu dönem matematik 2 kitabına çalışan varsa, rasyonel sayılar konusunda "sonlu devirli ondalık kesirler" ve "sonsuz devirli ondalık kesirler" konusunda sayfa 59 da iki örnek varYani ben bi ara kendimden şüpelendim "sen yıllarca ara verdin herhalde kafanın basmadığı bir şeyler var burda" felan dedim ama TAM BİR REZALET
Bu kadar da olmaz yani. Çalışan varsa bu bölüme o anda neler hissettiniz acaba merak ettim
Bu konuyu da saolsun fem in üniversiteye hazırlık kitabı ile anladım