sınav sonuçları ne zaman açıklanacak
Re: sınav sonuçları ne zaman açıklanacak
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
8 hazirandaalper03 yazdı:arkadaşlar sonuçları ne zaman açıklanacak acaba
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!
10 haziranda
haftaya cuma açıklanacak.
neden açıklanma tarihi olarak cumayı gösteriyorlar anlamıyorum.
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
gülbeyaz yazdı:haftaya cuma açıklanacak.
Kayıt yenilemeyi Pazartesi başlatmak için Cuma günü sonuçları açıklıyorlar tahminimce.Neyse açıklansında artık, herkesin hakkında hayırlısı olsun ...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Temmuzdaki sınav için kayıt yenileme yapılacak galiba. Ben onu tam olarak anlamadım okulda bir işimiz var mı yoksa banka hesabına parayı yatırıp direk girebiliyor muyuz?
Her zamanki gibi parayı yatırıp halk eğitim merkezine gidip kayıt yenileteceksin.birazdeli yazdı:Temmuzdaki sınav için kayıt yenileme yapılacak galiba. Ben onu tam olarak anlamadım okulda bir işimiz var mı yoksa banka hesabına parayı yatırıp direk girebiliyor muyuz?
Duyduğum kadarıyla artık Halk Eğitim'ler yeni kayıt gibi kayıt yenilemeye de bakmayacakmış, kayıt yenilemeler, semtinize en yakın liselerden yapılacakmış...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Arkadaşlar mezunlar kayıt yenılıyormu ben sımdı bu sınavla mezun oluyorumda kayıt yenılıcekmıyım?
tabiki yeniliceksin.kayıt yenilemeden sınava giremessin ki.sınava girmesse nası mezun olucan.)simaymine yazdı:Arkadaşlar mezunlar kayıt yenılıyormu ben sımdı bu sınavla mezun oluyorumda kayıt yenılıcekmıyım?
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!
Simaymine, sanırım Mayıs sınavıyla mezun oldum demek istedin. Eğer mezuniyetin kesinse tabi ki artık kayıt yenilemeyeceksin. Diplomana kavuşmayı beklemen yeter...

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:Simaymine, sanırım Mayıs sınavıyla mezun oldum demek istedin. Eğer mezuniyetin kesinse tabi ki artık kayıt yenilemeyeceksin. Diplomana kavuşmayı beklemen yeter...
evet mayıs sınavıyla mezunum

Evet okullar da kayıt yenileniyor. Ancak bu durum birkaç aydır var isteyen okullarda isteyen halk eğitim merkezlerinde kayıt yeniliyecek.
Ya hu meraktan çatlatıyorlar adamı
Ne olur bir seferde dedikleri tarihi geçirmeden, süpriz yapıp 1 hafta önce yayınlasalar. 1 ay oldu yaaa. Keşke 2 hafta gibi bir sürede yayınlansa sonuçlar
Bekle bekle bitmiyor arkadaş bu süre. Bakalım cuma günü çabuk gelecek mi daha bir hafta var. İnşallah dedikleri süre zarfında açıklarlar