İngilizce Alan5 Ve YabancıDil5
İngilizce Alan5 Ve YabancıDil5
Ben bu hafta son sınavıma gireceğim ama bu ingilizce yüzünden moralim çok bozuk .. Seçmeli olarak seçtim bide .. İngilizce Alan5 da en son sınavda 3 yanlışım çıktı. Yabancı Dil 5 de 6 yanlışlım çıktı. Mantıken alan sorularının daha zor olması gerek ama onda daha az yanlışım çıkıyor.Ama ben o sınava değili Yabancı Dil 5 sınavına gireceğim. İki gündür diğer dersleri bıraktım ortalamamı düşürmesin diye ingilizce çalışıyorum .Aranızda bu dönem ingilizce5 den girecek var mı? Nasıl çalışıyorsunuz ?
Re: İngilizce Alan5 Ve YabancıDil5
İngilizce 5 nasıl bir ders bilmiyorum ama, bikaç soru yanlış olursa pek etkilemez ortalamanı. Zaten çok aman aman bir puan artışı da sağlamıyor fazladan kredi kazanmak (kendi açımdan bunu tecrübe ettim)...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ya bnde ıngılızce 5 ten gırecem ama ınan hıcbırsey anlamadım.3 ve 4u cok kolay gectım.bıraz zor ıngılızce 5 

merhaba bende yabancı dil-5 ortak ders yaziyor ama sinav soruları ingilizce-5 ve ingilizce alan 5 yazıyor bende sasirdim hangisini yapacagimi simdiden tesekkurler