sosyal bilimler okuyorum
burayı bitirsem bile sınada eğer eşit ağırlık yapabilirsem eşit ağırlıktan alan yerlere girebilir miyim
antropoloji'yi seviyorum,biliyorum çok çalışmak gerek ama diyelimki yaptım,girebilirim değil mi
sözel bitirsek bile...
Re: sözel bitirsek bile...
tabikide sadece sınavlarına gireceksin ygs + tar-edb + mat
birde alan dışı olduğu için 10 puan gibi bir kırılma olacak puanında ama iyi puan yaptıktan sonra ve aopb puanın iyiyse dahada düşer bu fark...
birde alan dışı olduğu için 10 puan gibi bir kırılma olacak puanında ama iyi puan yaptıktan sonra ve aopb puanın iyiyse dahada düşer bu fark...
Re: sözel bitirsek bile...
teşekkür ederimkomikadam yazdı:tabikide sadece sınavlarına gireceksin ygs + tar-edb + mat
ilerde üniversite için sözele baktım,hiç bölüm bırakmamışlar,tüm istediklerim eşit ağırlıkta,özellikle antropoloji ve arkeoloji
aslında istediklerim arasında hukukta var zor ama asla imkansız değil fakat yukardaki seçenekleri biraz daha istiyorum gibi
askerden sonra sınav için önümde 15 ay gibi bi zaman olacak,lise de bitmiş olacak (tahminlerime göre mayıs olmazsa temmuz ama zaten bu durum çalışmama engel değil)bu süre içersinde matematiğe ağırlık verip ea bölümlerinden birisine girmem lazım Allahın izniyle.
hukuk niye sözelde değilki
aol'de okuduğu dönem:5
toplam kredi: 121 /alan kredisi:64
sosyal bilimler
toplam kredi: 121 /alan kredisi:64
sosyal bilimler