MAÖL ek sınav sınav yerleri (Sonunda istanbul ve diğerleri)
MAÖL ek sınav sınav yerleri (Sonunda istanbul ve diğerleri)
Mesleki Açık Öğretim Lisesi ek sınav açıklamaları
1. Ek sınav; uzaktan eğitim dersleri için 11 Eylül 2011 tarihinde iki oturum şeklinde Adana, Ankara,Antalya, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Samsun, Trabzon, Van il merkezlerinde yapılacaktır.
2. Uzaktan eğitim ile okutulan derslerin sınavlarına öğrencilik durumu aktif veya donuk, 8 dönem ve üzeri İmam Hatip Alanında kültür dersleri kredisi en az 100 diğer alanlarda kültür dersleri kredisi en az 80 olan öğrenciler en fazla 30 kredilik dersten sınava girebileceklerdir.
3. Ek sınava müracaat edecek öğrenciler öncelikle sistemden ek sınava müracaat hakkının olup olmadığını sorgulayacaklardır.
4. Ek sınava müracaat hakkı olan öğrenciler ilgili banka şubelerine (T.C Ziraat Bankası, T.C. Vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası) ek sınav ücreti olan 20 TL yatıracaklardır.
5. Ek sınav için başvuruları yüz yüze eğitim verilen okullar tarafından 19-24 Temmuz 2011 tarihlerinde alınacaktır.
6. Yüz yüze eğitim alan öğrenciler başarısız oldukları (devamsızlık hariç) dört dersten ek sınava girebileceklerdir. Meslek dersleri ek sınavına aktif- donuk olan bütün öğrenciler girebilir.
7. Yüz yüze eğitim ile alınan alan/dal derslerine ait ek sınav başvuruları yüz yüze eğitim verilen okullar tarafından 22-26 Ağustos 2011 tarihlerinde alınacak, başvurusu alınan derslerin sınavları 05-09 Eylül 2011 tarihleri arasında okul müdürlüğünün belirleyeceği sınav takvimine göre yapılacaktır.
8. Uzaktan eğitim dersi kalmamış öğrencilerin yüz yüze eğitim dersinden sınava girmeleri için 20 TL sınav ücreti yatırmalarına gerek yoktur.
http://maol.meb.gov.tr/
1. Ek sınav; uzaktan eğitim dersleri için 11 Eylül 2011 tarihinde iki oturum şeklinde Adana, Ankara,Antalya, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Samsun, Trabzon, Van il merkezlerinde yapılacaktır.
2. Uzaktan eğitim ile okutulan derslerin sınavlarına öğrencilik durumu aktif veya donuk, 8 dönem ve üzeri İmam Hatip Alanında kültür dersleri kredisi en az 100 diğer alanlarda kültür dersleri kredisi en az 80 olan öğrenciler en fazla 30 kredilik dersten sınava girebileceklerdir.
3. Ek sınava müracaat edecek öğrenciler öncelikle sistemden ek sınava müracaat hakkının olup olmadığını sorgulayacaklardır.
4. Ek sınava müracaat hakkı olan öğrenciler ilgili banka şubelerine (T.C Ziraat Bankası, T.C. Vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası) ek sınav ücreti olan 20 TL yatıracaklardır.
5. Ek sınav için başvuruları yüz yüze eğitim verilen okullar tarafından 19-24 Temmuz 2011 tarihlerinde alınacaktır.
6. Yüz yüze eğitim alan öğrenciler başarısız oldukları (devamsızlık hariç) dört dersten ek sınava girebileceklerdir. Meslek dersleri ek sınavına aktif- donuk olan bütün öğrenciler girebilir.
7. Yüz yüze eğitim ile alınan alan/dal derslerine ait ek sınav başvuruları yüz yüze eğitim verilen okullar tarafından 22-26 Ağustos 2011 tarihlerinde alınacak, başvurusu alınan derslerin sınavları 05-09 Eylül 2011 tarihleri arasında okul müdürlüğünün belirleyeceği sınav takvimine göre yapılacaktır.
8. Uzaktan eğitim dersi kalmamış öğrencilerin yüz yüze eğitim dersinden sınava girmeleri için 20 TL sınav ücreti yatırmalarına gerek yoktur.
http://maol.meb.gov.tr/
Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı
MEZUN
MEZUN
Re: MAÖL ek sınav sınav yerleri (Sonunda istanbul ve diğerle
İşte bu açıklamayı bekleyin diyordum. Yanlız dikkat, yüzyüze eğitim ek sınavına girmek isteyenlerin o derslerden devamsızlıktan kalmamış olma şartı konulmuş...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
peki Aol'un sınav yerleri neden açıklanmamış ki?
ben Sakarya da oturuyorum burda da girebilirim dimi sınava.
Murdoc, yukarıda yazan iller arasında Sakarya yok. Sen büyük ihtimal Kocaeli'nde girebilirsin, en yakın orası...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
peki çaresine bakacağım teşekkürler.emrahk yazdı:Murdoc, yukarıda yazan iller arasında Sakarya yok. Sen büyük ihtimal Kocaeli'nde girebilirsin, en yakın orası...
diyo, ben sisteme girdiğimde sorgula diye bişey göremiyorum?
henüz koymamışlardır...hakan70 yazdı:3. Ek sınava müracaat edecek öğrenciler öncelikle sistemden ek sınava müracaat hakkının olup olmadığını sorgulayacaklardır.
arkadaşlar ben bu sene son senem staj yapıcam benimde 10 sınıfdan mesleki gelişim 2 dersim var girebilirmiyim bu sınava versem bu dersi bu ek sınavda
cevaplar için teşşekürler
strong_07 yazdı:arkadaşlar ben bu sene son senem staj yapıcam benimde 10 sınıfdan mesleki gelişim 2 dersim var girebilirmiyim bu sınava versem bu dersi bu ek sınavda
Malesef staj yapmadıysan giremezsin..
Ek sınava girebilecek arkadaşlar, yarın öğrenci giriş sisteminde açılacak ''Ek Sınava Girebilir mi?'' bölümünde '''Evet'' yazmalı bunu unutmasın...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
ek sınav tarihinde ben antalya da olacağım için sınava giremicektim..ama sınav yapılacak illerin arasında antalya da var süper yaa...ek sınavlara giren arkadaşlara soruyorum ek sınavlarda son sınavda çıkan soruların aynısını mı soruyolar öyle duymuştum doğrumu bizi bilgilendirirseniz çok seviniriz...herkeze bol şanslar...
Beyzi, meslek liseliysen yukarda yazan illerde girebilirsin...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
aaa u ek sınav sadece meslek liseleri için mi ..benim genel kültür kafam karıştı şimdi yaaa biz de sınava girmicezmi yanii..
Yok gireceksiniz tabiki, ama düz liseler için sınav giriş illeri nereler henüz belli olmadı onu diyorum...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
benim toplam kredim 180
ortak kredim 76
dönemimde 10
kalan kredim ise 12
bu durumda girebilirim dimi.. ortak kredinin 80 olması zorunluluğu kalktı diye biliyorum...
ortak kredim 76
dönemimde 10
kalan kredim ise 12
bu durumda girebilirim dimi.. ortak kredinin 80 olması zorunluluğu kalktı diye biliyorum...