11 eylül ek sınav ve mazeretli kayıt
11 eylül ek sınav ve mazeretli kayıt
arkadaşlar bakalım artık bu açıkögretimlisesi daha ne kadar bizimle oynayacak her sayfalarında yayınladıkları yazı trajedi önce ek sınavı üniversite kayıtlarında sonra yapıyorlar..sonra mevzun olabilecegimize dair kagıdı ankaradan almamız gerektigini söylediler neyse ankaraya geldim belgeyi aldım bi sayfaya bakım dedim tekrar yazı degişmiş herhangi bi halk egitim merkezinden alabilirmişiz
inşallah ek sınavda hepimiz geçeriz arkadaşlar bu eziyet son bulur ek sınavdan mevzun olacakarkadaşlar çikma belgesi almaya gittiginizde adres çok basit otogarda inin arkasında hemen konya yolu var yolu 500 metre falan takip edin tamyol üzeride gazi hastanesinin karşisı..

Re: 11 eylül ek sınav ve mazeretli kayıt
kötüolamuşya keşke hemen gitmeseydin ankaraya kayıt tarihlerine kadar bekleseydin. nede olsa gitme şansın var.
arkadaşım peki kayıtlarla ilgili bişi dediler mi kesin o belgeyle kayıt yaptırabilicek miyiz?
arkadaşim kesin diye bişey yok. kesinlik diplomadır. üniversite kabul etmese oturup aglayacagız ama mazeretli kayıt yapıyor üniversiteler çünkühak edilmi ş bi hakkın ver.ama yüzde 80problemçıkmaz..diye düşünüyorum
Mezuniyet yazısının halk eğitim merkezlerinden alınabiliyor olması iyi olmuş.İnşallah çıkma belgeside halk eğitim merkezleri verir dilekçeyi yolladık ama bakalım ne zaman gelicek eğer eylülün 6 sına kadar gelmezse mecvur ankara yolu gözüktü banada
yok
genel konudan devam arkadaşlar