üni. dosyası mezun olduğu okul kısmı
üni. dosyası mezun olduğu okul kısmı
Arkadaşlar üniversiteden dosyam geldi dosya üzerindeki doldurulacak kısımları doldururken mezun olduğu okul kısmına ne yazmam gerektiği konusunda şüpeye düştüm, mesleki açık öğretim okudum şimdi buraya ne yazmam gerekiyo?
Re: üni. dosyası mezun olduğu okul kısmı
aynı şekilde Mesleki Açık Öğretim Lisesi yazacaksın 

yüzyüze eğitim aldığım lisenin adını belirtmem gerekiyomu
üniversiteden dosya geliyor mu?bilgilendirirsen sevinirim.hakan70 yazdı:Arkadaşlar üniversiteden dosyam geldi dosya üzerindeki doldurulacak kısımları doldururken mezun olduğu okul kısmına ne yazmam gerektiği konusunda şüpeye düştüm, mesleki açık öğretim okudum şimdi buraya ne yazmam gerekiyo?
O Şimdi Üniversiteli
Üniversiteden üniversteye değişiyor. Mesela ben kayıt günü dosyamı dolduracakmışım o dosyayı okuldan alıp.
Hayır, o kısma sadece Mesleki Açık Öğretim Lisesi yazmalısın...hakan70 yazdı:yüzyüze eğitim aldığım lisenin adını belirtmem gerekiyomu
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk