Arkadaşlar öncelikle herkesin Ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim..Bugün can sıkıntısından öğrenci girişi yapıp diploma bilgilerime bakıyım dedim daha önce diploma basıldımı bölümünde hayır yazıyodu şimdi baktığımda ise evet yazıyo,forumdaki diğer başlıklarda okuduğum kadarıyla meslek liseli öğrencilerin diploması geç yollanıyomuş çıkma belgesi almam içinde diploma nosunun verilmemiş olması gerekiyomuş kafama takıldı çünkü bayramdan sonra aöf kayıtları başlıcak napıcağımı şaşırdım çağrı merkezini aradım şansa biri çıkar dedim belki,helal olsun çalışıyolarmış onlarda

bi bayan çıktı öğrenci numaramı söyledim diplomanız basılmış kargoya verilmiş dedi cuma gününden itibaren alabilirsiniz dedi,bende dedim duyduğum kadarıyla mesleki açıköğretim okuyanların diplomasının gelmesi ekimi bulur falan demişlerdi dedim bayan ise üniversiteye kayıt yaptırıcak öğrenciler mağdur olmasın die yaptık dedi eğer doğruysa ve ben cuma günü harcımı yatırıp diplomamı alırsam harbiden ikinci bayramı yaşıcam inşşşşş