Alın buda linki : http://www.aciklise.net/ anasayfada koskocaman yazıyo
Alın arkadaşlar hertürlü bilgi

asitanem yazdı:valla bilmem artık ben kaydımı yaptırdım darısı sizin basınıza. arkadaşlar bu konuda her kafadan bir ses cıkıyor. en iyisimi siz durumunuzu anlatabileceginiz birilerini bulup gidin görüsmeye. hakkımzıda hayırlısı bir biteydi su lise öldürmeyip süründürdü vallahi
Bu arada aklıma gelmişken seninki kayıt değil sadece belgelerini önceden vermişsin . Diploma veya cıkma belgen olmadan değil üniversiteye ehlıyete bile almazlar . Sana tanınan hak sana özel değil genel bi hak buFalan yazdı:asitanem yazdı:valla bilmem artık ben kaydımı yaptırdım darısı sizin basınıza. arkadaşlar bu konuda her kafadan bir ses cıkıyor. en iyisimi siz durumunuzu anlatabileceginiz birilerini bulup gidin görüsmeye. hakkımzıda hayırlısı bir biteydi su lise öldürmeyip süründürdü vallahi
Bilen insanlar böyle söylüyo zaten . Ayrıca resmi bir belge okula almama gibi bir lüksleri yokHer okulda var bu mazeret belgen varsa kayıt yaptrabılırsın . Onu geçtim bu kadar ınsanı kımse mağdur edemez
biliyorum bana özel olmadıgını. ben sadece şartlı kayıt yaptırdım durumumuda anlattım hayırlısı artık.halkegitimden mezun olabilecektir belgesini götürdüm. sonucta öyle yada böyle kayıt oldumFalan yazdı:Bu arada aklıma gelmişken seninki kayıt değil sadece belgelerini önceden vermişsin . Diploma veya cıkma belgen olmadan değil üniversiteye ehlıyete bile almazlar . Sana tanınan hak sana özel değil genel bi hak buFalan yazdı:asitanem yazdı:valla bilmem artık ben kaydımı yaptırdım darısı sizin basınıza. arkadaşlar bu konuda her kafadan bir ses cıkıyor. en iyisimi siz durumunuzu anlatabileceginiz birilerini bulup gidin görüsmeye. hakkımzıda hayırlısı bir biteydi su lise öldürmeyip süründürdü vallahi
Bilen insanlar böyle söylüyo zaten . Ayrıca resmi bir belge okula almama gibi bir lüksleri yokHer okulda var bu mazeret belgen varsa kayıt yaptrabılırsın . Onu geçtim bu kadar ınsanı kımse mağdur edemez
İdealistt yazdı:Hayır kayıt olmadın. Sadece dosyalarını alıp bir kenara koydular evraklarını getirince kayıt olucaksın bunu bana dürüstçe söylediler ön kayıt mazeretli kayıt falan yokmuş. sadece evrakları bekletiyorlar sen belgenı getırınce kayıt edıcekler yani bir tölerans tanıyorlar.