Çıkma belgesi Dilekçesinde ufak bir sorum var?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
bilmece
Çırak

Çıkma belgesi Dilekçesinde ufak bir sorum var?

Mesaj gönderen bilmece » 15 Eyl 2011, 10:30

Arkadaşlar iyi günler ben bilgisayardan doldurum ...... yerleri . İmzamıda attım. O ........ yerleri elimizle mi doldurmamız gerekiyordu?

Falan
Acemi

Re: Çıkma belgesi Dilekçesinde ufak bir sorum var?

Mesaj gönderen Falan » 15 Eyl 2011, 10:35

Fark etmez arkadaşım . Faksla gönder gitsin veya mail at . Aynı gün kargoya verilecekmiş belgeler . 1 gün sonrada elimizde olur heralde .

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 15 Eyl 2011, 10:37

Sakın ola fax'la, mail'le göndermeyin kabul olmaz!

Diğer konuda yazdığım şekilde postayla, diğer göndermen gerekenlerle birlikte zarfa koyup yollayacaksın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Falan
Acemi

Mesaj gönderen Falan » 15 Eyl 2011, 12:47

emrahk yazdı:Sakın ola fax'la, mail'le göndermeyin kabul olmaz!

Diğer konuda yazdığım şekilde postayla, diğer göndermen gerekenlerle birlikte zarfa koyup yollayacaksın...
Valla ben aradım fax gönder dediler dilekçeyi faxladım . Ve yarın elimde . En azından ben böyle yaptım . Çıkma belgesi talebiniz kabul edildi diyede hem mail geldi hemde kendim arayıp sordum . Aynı gün postaya verilcek yarın elinizde olur dendi . Ve kendi sayfamda da çıkma belgesi aldımı yerinde evet yazıyor . Diğer bilgilerde mevcut zaten .

Falan
Acemi

Mesaj gönderen Falan » 15 Eyl 2011, 12:52

Benim M.A.O.L ve resmi açıklamada burda . Bizzat kendim arayıp hallettim .

11 Eylül 2011 tarihinde yapılan ek sınav sonucu açıklanmıştır. Ek sınav sonucuna göre mezun olan öğrencilerimizin diplomaları en kısa sürede Koordinatör Halk Eğitimi Merkezlerine gönderilecektir. Üniversiteye kayıt yaptıracak öğrencilerimiz geçici mezuniyet (çıkma ) belgesi isteyebilirler. Geçici mezuniyet belgesi isteyen öğrencilerimiz öncelikle Ziraat Bankası , Halk Bankası veya Vakıflar Bankasının herhangi bir şubesine 10 TL diploma harçlarını yatırmaları gerekmektedir. Diploma harcını yatırdıktan sonra dilekçelerini 0312 296 94 93'e faks çekmeleri VEYA meslekyrd@hotmail.com adresine e-posta göndermeleri durumunda PTT Kargo ile aynı gün belirttikleri adrese çıkma belgesi gönderilecektir.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 15 Eyl 2011, 13:09

MAÖL bunu iyi düşünmüş gerçekten. Ama AÖL farklı bir kurum ve sitesinde böyle birşey yazmıyor, yazarsa fax'lamakta fayda var. Ve öğrencilerin çoğu düz AÖL okuduğu için emin olmadan fax ile yollmak yerine, kargo ile atmalarında fayda var....
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 15 Eyl 2011, 13:12

Ve AÖL sitesinde yayınlanan açıklama da aşağıda. Kısaca Mesleki Açık Öğretim'den değil de AÖL'den mezun olan herkes, çıkma belgesi dilekçesini kargo ile yollamalı. Fax kabul görmüyor;

MEZUNİYET YAZISI
Açık Öğretim Lisesinden Dönem Sonunda Yapılan sınavlar sonucunda mezun olan öğrencilerin diplomaları sınav sonuçları açıklandıktan 2 ay sonra hazırlanarak dağıtılmak üzere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine gönderilmektedir. Sınav sonuçları açıklanıp, mezun olan öğrencilerimizin diplomalarının Halk Eğitim Merkezlerine gönderilene kadar geçen sürede öğrencilerimizden çeşitli sebeplerle acil, mezuniyetle ilgili belgeye ihtiyaç duyanların Açık Öğretim Lisesine şahsen veya posta yoluyla başvurması gerekmektedir. Başvuru esnasında T.C. kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte öğrencilerimizin söz konusu acil durumu belgelendirmeleri gerekmektedir. Örneğin; Askere çağrıldığını söyleyen öğrencimizin bu durumu gösterecek bir belgenin yanında bulunması gibi. Mezuniyet yazısı için, Banka dekontu ve noterden vekaletname gerekmemektedir.

Mezuniyet Yazısı, öğrencinin hangi tarihte Açık Öğretim Lisesinden mezun olduğunu belgelendirir resmi bir yazıdır. Askerlik tecili, kadro işlemleri, iş başvurusu, kurs, v.b. işlemlerde kullanılır.

ÇIKMA BELGESİ
Üniversiteye kayıt yaptıracak mezun öğrencilerden diploması hazır olmayanlar için düzenlenir. Diploma hazırlanıncaya kadar diploma yerine 6 ay geçerlidir. Çıkma Belgesi alabilmek için, ZiRAAT BANKASI, VAKIFBANK veya HALK BANKASI'nın herhangi bir şubesine,T.C. Kimlik Numarasına 10 YTL diploma harcının yatırıldığına dair banka dekontu (1 nüsha), T.C. kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi ve Çıkma Belgesi istek dilekçesiyle şahsen veya posta yolu ile Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü Konya yolu üzeri (Gazi Hastanesi karşısı) Teknikokullar / Ankara adresine baş vurulması gerekmektedir. Eğer Çıkma Belgesini vekili alacak ise; noterden vekaletname ve diğer evrakların eksiksiz olarak vekilin elinde bulunması gerekmektedir
. Eksik evrak ve Faks yolu ile yapılacak olan başvurular işleme alınmamaktadır.

Mustafa Kemal Atatürk

mchtomen

Mesaj gönderen mchtomen » 16 Eyl 2011, 07:17

Arkadaşlar bende M.A.O.L okumaktayım mezun oldum dün akşam 18:00 gibi gönderdim dilekçeyi word belgesi olarak altına tc kimlik ve öğrenci numaramıda yazdım fakat ne dönen oldu ne birşey pzt ye kadar elimde olması gerek okula vereceğim umarım kısa sürede onaylanır.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön