Sosyal Bilimler - Genel Kültür Alanı

Her Konuda Tartışabilirsiniz
azrasu
Asistan

Sosyal Bilimler - Genel Kültür Alanı

Mesaj gönderen azrasu » 15 Eyl 2011, 14:33

arkdaşlar ben yeni üyeyim benm alanım sosyal bilimler idi sosyal billmler mi daha kolay yoksa genel kultur mu genel kulture geçmek istiyorum hanggi bölüme daha ii

akyildiz43

Re: azrasu

Mesaj gönderen akyildiz43 » 15 Eyl 2011, 14:50

en iyisi genekkültür...... alan derslerinden veye ortak derslerden 80 kredi toplama gibi bi zorunluluğun yok......
ortak dersleri bitirdin mi mezunsun :lol:
tabi kredi yoplamının 192 olması lazım

Kredi ve Dönem Bilgileri
Öğrenci No : 2061062527
Adı : MUAMMER Soyadı : ARI
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 193 Ortak Kredi : 92

şekil a da gözükdüğü gibi...... :P

Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Mesaj gönderen İdealistt » 15 Eyl 2011, 15:29

azrasu yazdı:arkdaşlar ben yeni üyeyim benm alanım sosyal bilimler idi sosyal billmler mi daha kolay yoksa genel kultur mu genel kulture geçmek istiyorum hanggi bölüme daha ii
Sosyal bilimlerde kalman taraftarıyım Üniversite sınavında birazdaha olumlu bakılırsın.. Ayrıca alan kredisi kalktı meraklanma sen calıs ve başarıcağından emin ol.. Başarılar

azrasu
Asistan

Re: Sosyal Bilimler - Genel Kültür Alanı

Mesaj gönderen azrasu » 16 Eyl 2011, 08:55

senin bölümün sosyal bilimelr mi kaçıncı sınıftasn genel kulturun arkdşlar idaha kolay çalışılıdığını söylüyoo çok kararsızım

Yns
Uzman

Mesaj gönderen Yns » 16 Eyl 2011, 09:39

İdealistt yazdı:
azrasu yazdı:arkdaşlar ben yeni üyeyim benm alanım sosyal bilimler idi sosyal billmler mi daha kolay yoksa genel kultur mu genel kulture geçmek istiyorum hanggi bölüme daha ii
Sosyal bilimlerde kalman taraftarıyım Üniversite sınavında birazdaha olumlu bakılırsın.. Ayrıca alan kredisi kalktı meraklanma sen calıs ve başarıcağından emin ol.. Başarılar
Ben buna katılmıyorum üniversite sınavında dışarı atacak halleri yok ya.Kimsenin yorum yapma hakkı yok söylemezsen de kimse bilmez.Ayıp bir şey de değil ayrıca.

Üniversite bitirdikten sonra da hangi liseyi hangi alanda nerede okuduğunun pek önemi yoktur.Çünkü lise defteri çoktan kapanmıştır.Dolduracağınız CV'lerde eğitim kısmına mezun olduğunuz üniversiteyi yazmanız yeterli...

Ama önlisans da olsa bir üniversite düşünülmüyorsa, alan bitirilmesi taraftarıyım.

azrasu;

AOL anasayfasında solda Ders Listeleri kısmında alanların zorunlu dersleri var.Oradan karşılaştırma yapabilirsin.Genel Kültürün alan dersleri olmadığından daha kolay olduğu gerçek...
Resim

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...

azrasu
Asistan

Mesaj gönderen azrasu » 16 Eyl 2011, 09:52

İdealistt yazdı:
msn adersini bana atarmsn mesaj olarak sennle ordan konuşalm bana yardmcı olurmsun sorum olduğu zamn sana sorabilrmymm

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 16 Eyl 2011, 10:54

Üniversite sınavında Sosyal Bilimler ve Genel Kültür alanı arasında en ufak bir fark yok. İkisi de sözel bölüm ve ikisinde de aynı diploma notuna aynı puan verilir. Şuanda Sosyal Bilimler'de isen başka alana geçme, ama ilk defa kaydolanlara sözel isterlerse her zaman Genel Kültür tavsiye ederim, erken mezun olmak açısından....
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

azrasu
Asistan

Mesaj gönderen azrasu » 21 Eyl 2011, 13:45

arkdşlr bnm durumum aktif ama alan yok yazıyor neden acaba ne zamn ders seçicezz kısa sürede nasl ders çalışbilicem

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 21 Eyl 2011, 16:31

azrasu yazdı:arkdşlr bnm durumum aktif ama alan yok yazıyor neden acaba ne zamn ders seçicezz kısa sürede nasl ders çalışbilicem
Aktif olanların ders seçme işlemi birkaç güne başlar muhtemelen...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

azrasu
Asistan

Mesaj gönderen azrasu » 22 Eyl 2011, 09:55

benm daha önce kaydım vardı 2 yıl geçti üzernden silk durumundaydm 15 ağustos tarıhnden itibaren yeni kayıt yaptırdm aktif gözüküyo yeni kayıt yaptırdığım gunden beri ama alan yok yazıyo ve ders seçimi ne zamn oluck ben çalışıyorum ders çalışmaya pek çok vaktim olmckk bu arada 2 yıl önce alanım sosyal bilmler idi şimdi genel kultur istiyrum değiştirebilrm mi

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön