MAOL'e ÇIKMA BELGESİ İÇİN MAİL ATAN VARMI ?
MAOL'e ÇIKMA BELGESİ İÇİN MAİL ATAN VARMI ?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi dün Mesleki Açık Öğretim bir bildiri yayınladı ve buna istinaden çıkma belgesi isteklerimizi mail yoluyla veya fax ile bildirebiliyoruz yani Ankara'ya gitmeye gerek kalmadı istekler 1 gün içinde onaylanıp belge kargoya veriliyor.Kimler bu yolu kullandı ?
Re: MAOL'e ÇIKMA BELGESİ İÇİN MAİL ATAN VARMI ?
Ciddi misin ya ee bu çok iyi olmuş bende aol için bi deneyeyim.
evet çok iyi oldu fakat şu an için aol için bir bildiri söz konusu değil.

ARKADAŞLAR DÜN MAİL ATTIM BUGÜNDE ARADIM 2 KERE DAHA MAİL ATTIM VE SONUÇ

çok iyimiş ya inş biz aol içinde böyle birşey olur. bu arada sen hangi numaradan aradınn ben aradığımda devamlı sekreter çıkıyor konuşamadım bir türlü.
gülbeyaz yazdı:çok iyimiş ya inş biz aol içinde böyle birşey olur. bu arada sen hangi numaradan aradınn ben aradığımda devamlı sekreter çıkıyor konuşamadım bir türlü.
Gülbeyaz, AÖL için fax'la çıkma belgesi istemek yok. Zaman kaybetmeden sen postayla yolla usülüne uygun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
postayla yollasam ne kadar zamanda gelirki:( off ya hep bir zahmet hep bir zahmetemrahk yazdı:gülbeyaz yazdı:çok iyimiş ya inş biz aol içinde böyle birşey olur. bu arada sen hangi numaradan aradınn ben aradığımda devamlı sekreter çıkıyor konuşamadım bir türlü.
Gülbeyaz, AÖL için fax'la çıkma belgesi istemek yok. Zaman kaybetmeden sen postayla yolla usülüne uygun...

Elektronik posta yolu deneyin ayrıca e mail gönderdikten sonra çağrı merkezini bi arayın ben öyle yaptım bakayım dedi kapattım onaylanmış..Buda çözüm olabilir..