MAOL'e ÇIKMA BELGESİ İÇİN MAİL ATAN VARMI ?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
mchtomen

MAOL'e ÇIKMA BELGESİ İÇİN MAİL ATAN VARMI ?

Mesaj gönderen mchtomen » 16 Eyl 2011, 07:47

Arkadaşlar bildiğiniz gibi dün Mesleki Açık Öğretim bir bildiri yayınladı ve buna istinaden çıkma belgesi isteklerimizi mail yoluyla veya fax ile bildirebiliyoruz yani Ankara'ya gitmeye gerek kalmadı istekler 1 gün içinde onaylanıp belge kargoya veriliyor.Kimler bu yolu kullandı ?

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: MAOL'e ÇIKMA BELGESİ İÇİN MAİL ATAN VARMI ?

Mesaj gönderen gülbeyaz » 16 Eyl 2011, 08:06

Ciddi misin ya ee bu çok iyi olmuş bende aol için bi deneyeyim.

mchtomen

Mesaj gönderen mchtomen » 16 Eyl 2011, 08:25

evet çok iyi oldu fakat şu an için aol için bir bildiri söz konusu değil.

mchtomen

Mesaj gönderen mchtomen » 16 Eyl 2011, 09:51

Resim

ARKADAŞLAR DÜN MAİL ATTIM BUGÜNDE ARADIM 2 KERE DAHA MAİL ATTIM VE SONUÇ :D :D AMA BELGE BENDE DEĞİL ÖĞRENCİDE DİYOR AMA .. SANIRIM KARGOYA VERİLDİ YARIN CUMARTESİ AMA ELİMDE OLACAĞINI SANIYORUM ...

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 16 Eyl 2011, 10:28

çok iyimiş ya inş biz aol içinde böyle birşey olur. bu arada sen hangi numaradan aradınn ben aradığımda devamlı sekreter çıkıyor konuşamadım bir türlü.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 16 Eyl 2011, 10:50

gülbeyaz yazdı:çok iyimiş ya inş biz aol içinde böyle birşey olur. bu arada sen hangi numaradan aradınn ben aradığımda devamlı sekreter çıkıyor konuşamadım bir türlü.

Gülbeyaz, AÖL için fax'la çıkma belgesi istemek yok. Zaman kaybetmeden sen postayla yolla usülüne uygun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 16 Eyl 2011, 11:08

emrahk yazdı:
gülbeyaz yazdı:çok iyimiş ya inş biz aol içinde böyle birşey olur. bu arada sen hangi numaradan aradınn ben aradığımda devamlı sekreter çıkıyor konuşamadım bir türlü.

Gülbeyaz, AÖL için fax'la çıkma belgesi istemek yok. Zaman kaybetmeden sen postayla yolla usülüne uygun...
postayla yollasam ne kadar zamanda gelirki:( off ya hep bir zahmet hep bir zahmet :cry: :cry:

mchtomen

Mesaj gönderen mchtomen » 16 Eyl 2011, 13:59

Elektronik posta yolu deneyin ayrıca e mail gönderdikten sonra çağrı merkezini bi arayın ben öyle yaptım bakayım dedi kapattım onaylanmış..Buda çözüm olabilir..

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön