Belge

Her Konuda Tartışabilirsiniz
HİM
Çırak

Belge

Mesaj gönderen HİM » 18 Eyl 2011, 17:40

Ya ben univesteyı aradıgımda bana kayıt içın okuldan bı belge ile gelırsen kayıt yaparız demişti kayıtlara yetısemedim dıye ben bu ek sınavdan snra hangı belgeyle gidicem??

emrahk
Onursal Üye

Re: Belge

Mesaj gönderen emrahk » 18 Eyl 2011, 18:08

Eğer üniversiten, ''mezuniyet belgesi''ni kabul ederse, mezun olduğunda hemen Halk Eğitim'den alabilirsin. Ama çıkma belgesi olacak derslerse, Ankara'dan bizzat alıp kaydolman gerekir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

HİM
Çırak

Mesaj gönderen HİM » 18 Eyl 2011, 18:58

Tamam cıkma belgesını kesın ıstıyolarda hanı bız geç kayıt oluczya onun içın gecen 1.ek sınavda ılgılı makama vrılck bı belge yaynlamşlardı ama 2.ek snv ıçn yaynlamadlar adamlarda bndn ıstyo ne gotrcem??

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 19 Eyl 2011, 07:56

İşte orasını Ankara'ya sorman lazım, bizi aşar. Ama ilk ek sınavda siteden yayınladıkları belgeyi alan arkadaşların hiç işine yaramamış. Bütün üniversiteler genelde mezun olunca gel, kaydını yapalım demişler. Yani belgeyi istememişler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön