Arkadaşlar mezuniyet yazısı ile kayıt yaptıranlar varmı?
Gülbeyaz öyle yaptırmış sanırım?
Mezuniyet yazısı ile kayıt?
Re: Mezuniyet yazısı ile kayıt?
evet ben yaptırdım hiç sorun çıkmadı.
O kayıt değil ön kayıt.Bende maol un yayınladığı belge ile yaptırmaya gittim dosyama not düştü çıkma belgesini getirince öğrenci belgesini alacak diye.Bugün gittim verdim kimliğimi de aldım.
Evet, çıkma belgesi olmadan kayıt olmuyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Tam da halk eğitime gidiyordum boşuna uğraşmayayım ozaman işi şansa bırakmamak lazım. Ankara yolu görünüyor desenize
sanırım her üni farklı ben kesin kaydımı yaptırdım. diplomanı getir falanda demedi yani onlar isteyene kadarda götürmeyeceğim diplomamımchtomen yazdı:O kayıt değil ön kayıt.Bende maol un yayınladığı belge ile yaptırmaya gittim dosyama not düştü çıkma belgesini getirince öğrenci belgesini alacak diye.Bugün gittim verdim kimliğimi de aldım.

Otomasyonda devamlı öğrenci yazıyor dedinya ben sadece sınava girecektir yazısı götürdüm bende de devamlı öğrenci yazıyor?
Belki seni de kesin kayıt yapmışlardır. Ama belli bir süre çıkma belgeni götürmezsen, öğrenciliğin iptal edilebilir. Kısaca en kısa zamanda belgeni alıp teslim etmen gerekiyor...hakan70 yazdı:Otomasyonda devamlı öğrenci yazıyor dedinya ben sadece sınava girecektir yazısı götürdüm bende de devamlı öğrenci yazıyor?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk