merhaba :)

Foruma Yeni Katılan Arkadaşlar, Kendiniz Burdan Tanıtınız. Not: İsim, Yaş, Şehir Şeklinde...
maide
Çırak

merhaba :)

Mesaj gönderen maide » 22 Eyl 2011, 15:22

merhabalar ben maide 23 yasındayım ıstanbuldan katılıyorum ( yani aslında maide benim sevdiğim bir isim :) gerçek ismim değil gerçek ismimi söylemicem sizinde pek umrunuzda değil zaten herneyse :) ) lıseye gıttım orada 2 sene ustuste kaldım nasıl oldu bende bılmıyorum ama oldu aılem şoka girdi tabi 1 krediden kaldım edebiyatçım 1 not vermedi. ve ben alkışlarla tastikname aldım...

sonra tabi üzüntülü ve dramatik günler yaşadım pişman oldum bazı yerlerde işe girdim ama çalışma hayatının ne kadar zor oldugunu gordum ve dıplomanın ınsana ne kadar yarar sagladıgınıda..

acıklıseye yazıldım aılemde destek verdı (içimdeki okumak isteyen kardeleni gördüler sanırım :) )sınavlara girdim kısa bir süre içerisinde kredileri topladım çalıştım karar verdım bu liseyi bitirmeye..

şimdi mevzunıyet sartlarımı tamamladım sadece 2 tane ortak dersım kaldı ocakta donem sınavına gırıcem bu sene ossye hazırlanıyorum dershaneye yazıldım umarımkı rabbim yolumu açık eder hepımızınkını amın :)

tıp düşünüyorum ( genel cerrahı ) desem ınanmayın çünkü kimse ınanmıyor zaten :D şaka yapmıştım zaten

eğitim fakültesi istiyorum tabi çok calısmam lazım.. ama ben de bir yerlerden başladım zaten :) neyse toparlıyım..

çok etkili bir cümle yazmak istiyorum :)

sen iste yeterki herşey olur :D :D

selametle...

emrahk
Onursal Üye

Re: merhaba :)

Mesaj gönderen emrahk » 22 Eyl 2011, 15:35

Maide ilk önce hoşgeldin;

Evet hepimiz çeşitli şekillerle ayrıldık örgün okullardan. Kimimiz hiç başlamamıştı liseye ve ilköğretim diplomasıyla geldi. Ama hepimizin ortak kaderi öğretmensiz ders çalışmayı öğrendik ve sınavlara kimseyle muhatap olamadan girdik. Kimseyle muhatap olmadan diyorum çünkü artık kayıt yenileme dışında herşey sanal alemde yapılıyor. Ama ben bu sene üniversite sınavına girdiğimde şunu farkettim ki, Açık Liseli olarak sınavlara alışık olduğumuz için hiç heyecanlanmadım ve sıradan bir AÖL sınavı modunda girdim sınava. Diğer örgün okullular pek alışık olmadığı için baya heyecanlıydı. AÖL'nin bu faydasını gördüm yani. Sende sınava girince farkedeceksin...

Bu arada Tıp Fakültesi düşünmen çok güzel, inşallah kazanırsın ama çooook çalışmalısın. Başarılar..
En son emrahk tarafından 22 Eyl 2011, 15:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

winssss

Mesaj gönderen winssss » 22 Eyl 2011, 15:39

emrah arkadaşım haklı öğlen bende çok şeyler düşünüyordum ben askerden geldikten sonra ilk ögretimi ve liseyi dışardan bitirdim bugün dershaneye başladım Allahım izin verirse üniversite sınavlarında iyi bir puan almak için çaba sarf ediçem şimdide

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 23 Eyl 2011, 10:16

hoşgeldin maide :)
Resim

Efisio
Çırak

Mesaj gönderen Efisio » 23 Eyl 2011, 10:55

sana da merhaba. durumumuz hemen hemen aynı, bende aynı şekilde okuldan ayrılmak durumunda kaldım. şimdi de dershaneye yazıldım, uni'ye hazırlanıyorum. tek sıkıntı yaşadığım şey 3 kadar sene kaybı oldu. aöl çok basit gerçekten, ek sınavlarla birlikte 2,5 senede mezun olabilirsin.

“Kendinizi Tanıtın” sayfasına dön