Merhaba arkadaşlar.. mezun olmaya ilgili bi türlü anlayamadım konular var sizlerle kredilerimi ve zorunlu derslerimi paylaşıyorum altta.. acaba benim daha kaç dönem sınava girmem gerekiyor? Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler:)
AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 139
Alan Kredi : 47
ZORUNLU DERSLERİM
142 T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 2
157 COĞRAFYA 7
158 COĞRAFYA 8
165 MATEMATİK - 5
169 GEOMETRİ - 2
406 DİL VE ANLATIM 6
467 MATEMATİK 7
468 MATEMATİK 8
609 MATEMATİK 6 Bu arada türkçe-matematiğim..
yardım eder misiniz?
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: yardım eder misiniz?
Yanlışım yoksa 53 kredi eksiğiniz kalmış.Bu da iki dönem yapar.Ocak ve Mayıs sınavları..
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
b1u2r3c4i5n6 yazdı:Merhaba arkadaşlar.. mezun olmaya ilgili bi türlü anlayamadım konular var sizlerle kredilerimi ve zorunlu derslerimi paylaşıyorum altta.. acaba benim daha kaç dönem sınava girmem gerekiyor? Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler:)
AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 139
Alan Kredi : 47
ZORUNLU DERSLERİM
142 T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 2
157 COĞRAFYA 7
158 COĞRAFYA 8
165 MATEMATİK - 5
169 GEOMETRİ - 2
406 DİL VE ANLATIM 6
467 MATEMATİK 7
468 MATEMATİK 8
609 MATEMATİK 6 Bu arada türkçe-matematiğim..
Merhaba, ilk önce zorunlu derslerinde kalan ''alan'' ve ''ortak'' dersleri ayıralım;
Ortak derslerin;
İnklap Tarihi 2 = 2 kredi
Geomatri 2 = 2 kredi
Dil ve Anlatım 6 = 2 kredi
Alan derslerin;
Coğrafya 7 = 2 kredi
Coğrafya 8 = 2 kredi
Matematik 5 = 4 kredi
Matematik 6 = 4 kredi
Matematik 7 = 4 kredi
Matematik 8 = 4 kredi
Şimdi senin;
92 ortak kredin var, yani 110'a tamamlaman gerektiği için 18 ortak kredi almalısın.
47 alan kredin var ve 80 olması için 33 kredi almalısın.
Zorunlu derslerinde, Sadece 6 kredilik ortak dersin kaldığı için bunlara ek olarak ''seçmeli dersler''den üstünü seçip kredini yükseltmelisin.
Alan derslerinden de 20 kredilik dersin kalmış. Bunların hepsini geçsende, mevcut kredin olan 47 üstüne eklersek 67 olur. Dolayısıyla mezuniyet için 80 alan kredisi olması gerektiğinden, 13 alan kredisi eksiğin kalmış olur. Bu 13 alan kredisi eksiğini de muaf olduğun ''alan'' derslerini tekrar seçip, tamamlayabilirsin. Alan kredisini yükseltmek için SAKIN SEÇMELİ DERS SEÇME sadece muaf olduğu alan derslerine başvur...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- b1u2r3c4i5n6
Çok teşekkür ederim ikisinize de 
NOT= dil ve anlatım 6 benim alan dersim türkçe matematiğim ya o yüzden 2 kredilik değil 5.. ( 3 kredi oynuyor arada yani

NOT= dil ve anlatım 6 benim alan dersim türkçe matematiğim ya o yüzden 2 kredilik değil 5.. ( 3 kredi oynuyor arada yani