Arkadaslar 2. ek sınav için Ankara'ya gittik. Ama hala magdur olan arkadaslarımız vardır diye düşünüyorum..
2009 yılındaydı galiba, 3 ek sınav yapmışlardı. Acaba bu senede olurmu böyle birşeyy ?
3. Ek Sınav Olur mu ?
-
- Çırak
Re: 3. Ek Sınav Olur mu ?
Daha neyin mağduriyeti ki bu ? 2 ek sınav sonunda hala mezun değilse buna mağdur değil başarısız denir. Abartmanın manası yok.
-
- Çırak
Bazen son 1-2 krediyle üniversiteye kaydını yaptıramayanlar oluyor. Gecen senelerde 3. ek sınav hakkı tanındı. Bu senede neden olmasın ki..
Farklı bir yönden bak bence..
Farklı bir yönden bak bence..
Alan: Genel Kültür
Toplam Kredi: 186
Ortak Kredi: 86
OCAK 2012 MEZUN
OCAK 2012 MEZUN
ben açıkcası yapıcaklarını sanmıyorum ama ınsallah yaparlar
cunku kayıt yenıleme ders secme ıslemlerı fılan baslıcak hanı belkı etkıler dıye dusundum:)
cunku kayıt yenıleme ders secme ıslemlerı fılan baslıcak hanı belkı etkıler dıye dusundum:)
-
- Çırak
Yaparlarsa İstanbul olur insallah. Tekrar Ankara faciası olmasın .s
Zaten bu sınavda gecmis soruları karma yapmıslar, cok basitti aslında ama gec farkettik tabii
Zaten bu sınavda gecmis soruları karma yapmıslar, cok basitti aslında ama gec farkettik tabii

Alan: Genel Kültür
OCAK 2012 MEZUN
OCAK 2012 MEZUN
arkadaşlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama yapmıyorlar geçen sene bizde istedik ama yapmadılar ama siz yinede deneyin belki bir ihtimal yaparlarsa ama umutlanmayın...
Bu sene için ek sınav defteri kapandı. Bundan sonrasının olması mümkün değil. 3 kere ek sınav sadece 1 sene yapıldı ve onunda sebebi vardı. Mezun olamayan arkadaşlarımız inşallah Ocak sınavıyla mezun olacaklar...incirreceli yazdı:Arkadaslar 2. ek sınav için Ankara'ya gittik. Ama hala magdur olan arkadaslarımız vardır diye düşünüyorum..
2009 yılındaydı galiba, 3 ek sınav yapmışlardı. Acaba bu senede olurmu böyle birşeyy ?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk