Ders Seçerken Nelere dikkat etmeliyiz Yardım lütfen.
-
Ders Seçerken Nelere dikkat etmeliyiz Yardım lütfen.
Ders Seçerken Nelere dikkat etmeliyiz Yardım lütfen. Maolden Aole geçiş yaptım Alanım TM nelere dikkat edeyim öncelik Alan derslerimi Ortak derslermi olmalı ?
Re: Ders Seçerken Nelere dikkat etmeliyiz Yardım lütfen.
Ders seçerken ortak dersleri almaya çalış , mümkünse seçmeli ders alma . Nedenide şu ; ilerliyen yıllarda o ortak dersler başa bela oluyor . En azından aynı dersten 3 kere kaldığın zaman muaf oluyorsun ve o dersten kurtuluyosun . Benim tavsiyem ortak dersleri seç . He baktın ortak dersler bitti ama krediye ihtiyacın var , işte ozaman seçmeli derslere asıl . Şimdiden başarılar ... 

Türkçe Matematik alanı okuduğuna göre alanlı olarak okuyorsun ve alan derslerin de var doğal olarak. Ders seçimi yaparken ''zorunlu dersler'' kısmına bakıp, ''ortak'' ve ''alan'' derslerinde en düşük dönemlilerin arasından, ''20 kredilik ortak'', ''10 kredilik'' alan yazanlardan seçmeni tavsiye ederim. Ortak dersin az, alan kredili dersin fazlaysa, tam tersi olan, ''20 kredi alan'', ''10 kredi ortak'' derste seçebilirsin..
Not: Biliyorsundur ama yine de söyleyeyim, ders seçimi ekranında yanında ''seçmeli'' yazan derslerden kresinlikle uzak dur!...
Not: Biliyorsundur ama yine de söyleyeyim, ders seçimi ekranında yanında ''seçmeli'' yazan derslerden kresinlikle uzak dur!...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
Teşekkürler Arkadaşlar.