1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Çok çok acil bakarmısınız

Gönderilme zamanı: 18 Eki 2011, 14:13
gönderen smlcan
Ya arkadaşlar kafam allak bullak oldu lütfen kesin bi cevap verirmisiniz.Şimdi ben lise 2 den tastikname ile ayrıldım. Tasdiknamede zayıf olan derslerim muaf olarak görünüyor sistemde.Şimdi benim aöl den alacagım diplomanın notu hesaplanırken bu muaf derslerin başarı durumuda ortalamaya dahil edilecekmi? Bi arkadaşım edilecek diyor.Forumdaki bi konuda sadece sistede başarılı dersler kısmındaki derslerin ortalaması diploma notu hesaplanırken kullanılacak diyor.Şu an muaf derslerden seçmiş durumdayım, diploma notunu az da olsa yükseltirsek diye.Lütfen kesin bi cevap verirseniz çok sevinirim..Şimdiden teşekkür ederim.

Re: Çok çok acil bakarmısınız

Gönderilme zamanı: 18 Eki 2011, 19:11
gönderen kripton
Arkadaşım benim de bildiğim kadarıyla diploma notu hesaplanırken sadece başarılı dersler hesaplanıyor ( Ama bilgim yüzde yüz doğru diyemem. Ben geçen dönemlerde transkriptlerimdeki notları incelediğimde bu şekilde yapmışlardı. )

Ama senin geçemediğin dersler nasıl muaf olarak gözüküyor. Sen bunu kayıt yaptırdığın yerdeki yetkili birisine bir sorsan.

Ama tabi seçip geçsen o dersin kredisini de almış olursun.