Kitaplar neden gecikti?
Kitaplar neden gecikti?
drumum aktif oldu aradım okulu halen kitap yok 10 gün sonra diyorlar olmasa 1 ay sonra
geçen yıl halk eğitim merkezlerinde eylül ayında kitaplar hazırdı bu okul oldugu için mi yavaş anlamadım gitti
zaten bürodaki kişilerde biraz saldım çayıra mevlam kayıra halindeler 
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Re: Kitaplar neden gecikti?
sen başka okullarada bak. bazen diğer okullara gelmiş oluyor. hatta sen h. eğiitimede sor geçen sene bana artık okullarda verilecek dediler iki gün sonra yeni kitaplar gelmişti. h.eğitimepskolog yazdı:drumum aktif oldu aradım okulu halen kitap yok 10 gün sonra diyorlar olmasa 1 ay sonrageçen yıl halk eğitim merkezlerinde eylül ayında kitaplar hazırdı bu okul oldugu için mi yavaş anlamadım gitti
zaten bürodaki kişilerde biraz saldım çayıra mevlam kayıra halindeler
halk eğitim vermiyo gerçekten de diğer okullar bilmiyorum denesem mi birde kapıdan dönmek var
ama zübük gibi her kapıyı deniycem 
ben bazi kitablari halk egitiminden aldim eksik olanlar vardi bir kac halk egitimi ve liseye sordum eksikleride ordan tamamladim....bir yer yok deddi diye pes etmeyin baska yerlere sorun
-
Uğur Akten
Olmazsa internetten indirin kitaplarınızı ben 1 senedir böyle yapıyorum en kolayı bu bence.he bir de dershaneler soru bankası veriyormuş artık.isterseniz dershaneye müracaat ederekte açıköğretim lisesi kitapçıkları alabilirsiniz alternatif çok yani rahat olun.
gittim liseye 2 kitap buldum onlarıda hemen aldım
halk egitime bak dediler birde bi lisye çok gelmiş oraya bak dediler
meb sitesinden indiripte bakarım ama elimde kitapla daha iyi kavrayacagım gibi bi his var içimde
kitaplarımı istiyorum bananee 
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
İste! İatemek hakkındır
: )
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
ewt yaa ben dede 3 tane kitap eksik internetten sewmiyorum çalşmayı interneti açsam mutlaka müzik de olacak ee gelde anla bende kitaplardan daha ii çalştığıma inanıyrum...

Öyle bir sınavdayız ki kitabı açıp bakmak serbest
Kuran-ı Kerim
Kuran-ı Kerim
Katılıyorum, bilgisayar başında ders çalışmak işkence. Üstüne gözleri yoruluyor insanın. Sayfaların çıktısını alsan mürekkep yetmezz.. vs.. vs.. En iyisi okul okul dolaşıp, kitapları toplamak. Başka semtlerin okullarına da gidilip, sorulabilir...Ayşeqül yazdı:ewt yaa ben dede 3 tane kitap eksik internetten sewmiyorum çalşmayı interneti açsam mutlaka müzik de olacak ee gelde anla bende kitaplardan daha ii çalştığıma inanıyrum...![]()
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:Katılıyorum, bilgisayar bsşında ders çalışmak işkence. Üstüne gözleri yoruluyor insanın. Sayfaların çıktısını alsan mürekkep yetmezz.. vs.. vs.. En iyisi okul okul dolaşıp, kitapları toplamak. Başka semtlerin okullarına da gidilip, sorulabilir...Ayşeqül yazdı:ewt yaa ben dede 3 tane kitap eksik internetten sewmiyorum çalşmayı interneti açsam mutlaka müzik de olacak ee gelde anla bende kitaplardan daha ii çalştığıma inanıyrum...![]()
Öyle bir sınavdayız ki kitabı açıp bakmak serbest
Kuran-ı Kerim
Kuran-ı Kerim
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Öyle der onlar cnm, yapılacak şey durumu izah etmekAyşeqül yazdı:emrahk yazdı:Katılıyorum, bilgisayar bsşında ders çalışmak işkence. Üstüne gözleri yoruluyor insanın. Sayfaların çıktısını alsan mürekkep yetmezz.. vs.. vs.. En iyisi okul okul dolaşıp, kitapları toplamak. Başka semtlerin okullarına da gidilip, sorulabilir...Ayşeqül yazdı:ewt yaa ben dede 3 tane kitap eksik internetten sewmiyorum çalşmayı interneti açsam mutlaka müzik de olacak ee gelde anla bende kitaplardan daha ii çalştığıma inanıyrum...![]()
Aynen öle yapcam semt semt okul okul dolaşacağım da abim diyoo yawh hergün açık öğretimi olurmuş kızz
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.