Arkadaşlar Ben Mesleki Açık
Öğretim Lisesi Öğrencisiyim.
Öğrenci Kimliğimi Halk Eğitimden
mi Alacağım Yoksa Kayıt
Yaptırdığım Okuldan mı
Alacağım? Ve ne kadar ücret
ödeyeceğim?
ÖĞRENCİ KİMLİĞİ HAKKINDA YARDIM
ÖĞRENCİ KİMLİĞİ HAKKINDA YARDIM
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: ÖĞRENCİ KİMLİĞİ HAKKINDA YARDIM
Kayıt yaptırdığınız okula sorun.,
Öğrenci kimliği için ücret ödenmiyor.
Öğrenci kimliği için ücret ödenmiyor.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Halk eğitim merkezinden verilen kartla okuldan verilen kart apayrı şeyler . Halk eğitimden verilen kartı almak zorundasın ekstra bir ücret ödemiyosun , fakat okuldan alacağın öğrenci kartı ise okul mecbur kılarsa almak zorundasın , para ödeyip ödemeyeceğin konusuda okul müdürünün insiyatifine kalmış bir durum . Mesela bizde okul giriş çıkışlarında kart göstermek mecburi olduğu için 10 lira karşılığında almıştık öğrenci kartını . Ama H.E.M'den verilen kartı alman şart . Umarım yardımcı olabilmişimdir , şimdiden başarılar .
Bu uygulama bizim okulumuzda yoktu. Haftasonu okulda bekçi olmazdı, dolayısıyla elini kolunu sallayarak herkes okula giriş yapabilirdi. Dolayısıyla öğrenci kimliğimizde olmadı...Falan yazdı:Halk eğitim merkezinden verilen kartla okuldan verilen kart apayrı şeyler . Halk eğitimden verilen kartı almak zorundasın ekstra bir ücret ödemiyosun , fakat okuldan alacağın öğrenci kartı ise okul mecbur kılarsa almak zorundasın , para ödeyip ödemeyeceğin konusuda okul müdürünün insiyatifine kalmış bir durum . Mesela bizde okul giriş çıkışlarında kart göstermek mecburi olduğu için 10 lira karşılığında almıştık öğrenci kartını . Ama H.E.M'den verilen kartı alman şart . Umarım yardımcı olabilmişimdir , şimdiden başarılar .
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk