meslek lisesi (bilişim) 10. sınıf öğrencisiyim bu sene 10u bitirip 11. sınıfta açık öğretim lisesine gidip istediğim bölümü seçebilir miyim yada aöl de silbaştan 4 sene istediğim bölümü mü okurum
bilgilendirirseniz sevinirim
meslek lisesinden açık öğretime
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: meslek lisesinden açık öğretime
liselidetected yazdı:meslek lisesi (bilişim) 10. sınıf öğrencisiyim bu sene 10u bitirip 11. sınıfta açık öğretim lisesine gidip istediğim bölümü seçebilir miyim yada aöl de silbaştan 4 sene istediğim bölümü mü okurum
bilgilendirirseniz sevinirim
Açık lise de yeni kayıtlar "alansız" olarak yapılıyor. Yani sıfırdan başlamazsınız, okuduğunuz için bir miktar kredi gelebilir.Ama Eşit ağırlık veya sayısal bölümde seçemezsiniz...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Re: meslek lisesinden açık öğretime
Meslekten süz AÖL'ye geçiş yaparsan eğer, meslek lisesinde 10. sınıfta okuduğun tüm ''meslek'' derslerin boşa gider ve kredi olarak gelmez. Ama kültür derslerinin notları, AÖL'de krediye çevrilir. Örneğin;
Matematik dersinin kredisi gelirken, Mesleki Gelişim dersinin ki gelmez...
Matematik dersinin kredisi gelirken, Mesleki Gelişim dersinin ki gelmez...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk