öğrenci kimliği yardım

Kendinize Ait resimlerden 3-4 tanesini bu bolume ekliyebilirsiniz ve resim ekliyen uyelerimizin fotograflarına bakabilirsiniz...
cedric
Doktor

öğrenci kimliği yardım

Mesaj gönderen cedric » 29 Kas 2011, 18:23

Arkadaşlar bu benim 7. dönemim ve öğrenci kimliği şimdiye kadar hiç çıkarttırmadım. http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=191 sayfasında sınavlarda mağdur olmamak için öğrenci kimliği, bandrol... vs filan diyor. şimdi ben kimlik çıkartmak için nereye gideceğim? halk eğitim merkezinemi yoksa açık lise işlemlerini yapan okullarımı? bu arada kayıt yenileme öğrencisiyim

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: öğrenci kimliği yardım

Mesaj gönderen kripton » 29 Kas 2011, 19:31

Allah Allah sen nasıl idare ettin yaw bunca zamandır sormadılar mı cedric :?: İkisi de olabilir sanırım yerinden yerine göre değişiyor bu ama sen liseye git eğer orada olmazsa zaten seni yönlendirirler. YA da telefonla sor önce senin için zaman kaybı olmasın.
Resim

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 29 Kas 2011, 19:43

e ogrencı kımlıgı bende cıkarttırmadım sınavlarda kımlık bıde ınt derslerın gırecegın yerın cıktısını aldım gırdım.sınavda ılla ogrencı kartı sormuyolar

cedric
Doktor

Mesaj gönderen cedric » 29 Kas 2011, 20:48

sınavlarda ben de şimdiye kadar sadece kimliğimle girdim öğrenci kimliği sormadılar hiç ama yeni duyuru da " sınav da mağdur olmamak için öğrenci kimlikleri çıkmıştır" yazısını okuyunca korktum

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 29 Kas 2011, 21:06

gecen donemde derslerı ınt cıktısını aldıgımda onun altındada yazıyodu yok ya kımlık bıde derslerın cıktısı yanı ben hep gırıyorum sormadılar bıle

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 30 Kas 2011, 08:53

Bende her sınava girdiğimde ilk öğrenci kimliğime hatta, bandrolüne kadar bakarladı. Öğrenci kimliği olmadan sınava girenler oluyorsa da olur ama 10 dakikalık bir iş öğrenci kimliği çıkartmak bence öğrenciysek, bir kimlik almak gerekli diye düşünüyorum...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Erkek Üye Resimleri” sayfasına dön