açık öğretım mı?
açık öğretım mı?
ya arkadaslar bu eskısehır anadolu unv açıköğretım okulu olmuyor heralde. anadolu unv var bıde hangısı açık anlamadım bu olayı... 

Re: açık öğretım mı?
acık fakultenın bı adı da anadolu unıversıtesı yanı sen mezun oldugunda aof den anadaolu unıversıtesı yazıcak dıplomanda
yanı ben bole bılıyorum

Sanırım bu üniversite bildiğimiz üniversite ama bir de AÖF lilere de hizmet veriyor.

ya demek ıstedgm o deıl arkadsım:) mesela istnbl unw bunun acköğretımi yokmu.. eskısehr anadlu unw dıynce aklma o geldii
illaa anadolu ünw mii yanee..

Sanırım her üniversitenin açıköğretim i yok. BAzı üniversitelerde varmış ama şu an ezberimde değil hepsi. Mesela geçen sene İstanbul üniversitesi AÖF okumak isteyenler için coğrafya bölümü açtı bu forumdaki 2 arkadaşımız da o bölümde okuyor şu an. Bu konuda daha bilgili olan arkadaşlar bu üniversiteler hangisi paylaşabilirler buradan.

-
- Doktor
Anadolu üniv den başka bir üniv yok diye biliyorum bnde..Aöf hizmet veren..
Sadece uzaktan eğitimi olan üniv var..başka bir okul bakımından..
Sadece uzaktan eğitimi olan üniv var..başka bir okul bakımından..

Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
istanbul üniversitesi ve atatürk üniversitesi de açık öğretim hizmeti veriyor. bir çok üniversitede uzaktan eğitim veriyor.Asrım zenan yazdı:Anadolu üniv den başka bir üniv yok diye biliyorum bnde..Aöf hizmet veren..
Sadece uzaktan eğitimi olan üniv var..başka bir okul bakımından..![]()
mesela ben istanbul üniversitesi açık öğretim coğrafya okuyorum.
hımm.. pekı aöf de yuzyuze egtm verlıyrmu.staj görmee olasılgmz varmıdr