Şimdi Ünversite ile ilgili Bazı bilmediklerim Var sadece Duyduklarım fakat ne işe yarıcak nasıl olcak bilmiyorum
Genel Kültür Bölümündeyim Kredim 119 Okuduğum Dönem 10
Ünv.ile ilgili Kat Sayı Denen Olay Nedir ( Açıklaması) Ve Bu Kaldırılmış Bana Faydası ?
Benim Orta Okulda Aldığım .... Diploma Notu Üniversitede bi Faydası olacakmı Bana ?
Lise Diplomasının Diploma Nounun Bİ faydası Olacakmı...
Birde Sözel 1 Sözel Sözel ikiden Falan Sınava girilecek gibi bişeyler var üniversitede Bunun Açıklaması
Aralarındaki Fark Ne ?
Birde Ben Hangi Bölümlere Girebilirim... Sayısal Bir Bölümün Mesleğinin Sözel bir bölümdeki meslekten daha yüksek not alınması gerekebilir... fakat genel kültür öğrencisiyim sayısal bir meslek seçebilme imkanım varmı... olursa bana heralde ham puanmı ne verilio ünversitede bilmiom o tür bi puan düşermi nasıl oluo bilmem anlatabildimmi ...
Ünv.ile ilgili bazı Sorular
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: Ünv.ile ilgili bazı Sorular
Şimdi sondan başlıyayım.. İstediğiniz sayısal bölüme girebilirsiniz, bu aldığınız puana bağlı, yani genel kğltğr bölümünde olmanız durumu değiştirmez..
Lise diploması diploma notunuzu tabi ki etkileyecek...
Bunlar haricinde sorduklarınız hakkında net bir bilgim yok, sizi yanlış bilgilendirmeyeyim.. Bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır..
Lise diploması diploma notunuzu tabi ki etkileyecek...
Bunlar haricinde sorduklarınız hakkında net bir bilgim yok, sizi yanlış bilgilendirmeyeyim.. Bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır..
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.