Ünv.ile ilgili bazı Sorular

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

kilecra
Yardımcı Uzman

Ünv.ile ilgili bazı Sorular

Mesaj gönderen kilecra » 24 Ara 2011, 05:58

Şimdi Ünversite ile ilgili Bazı bilmediklerim Var sadece Duyduklarım fakat ne işe yarıcak nasıl olcak bilmiyorum

Genel Kültür Bölümündeyim Kredim 119 Okuduğum Dönem 10

Ünv.ile ilgili Kat Sayı Denen Olay Nedir ( Açıklaması) Ve Bu Kaldırılmış Bana Faydası ?

Benim Orta Okulda Aldığım .... Diploma Notu Üniversitede bi Faydası olacakmı Bana ?

Lise Diplomasının Diploma Nounun Bİ faydası Olacakmı...

Birde Sözel 1 Sözel Sözel ikiden Falan Sınava girilecek gibi bişeyler var üniversitede Bunun Açıklaması
Aralarındaki Fark Ne ?

Birde Ben Hangi Bölümlere Girebilirim... Sayısal Bir Bölümün Mesleğinin Sözel bir bölümdeki meslekten daha yüksek not alınması gerekebilir... fakat genel kültür öğrencisiyim sayısal bir meslek seçebilme imkanım varmı... olursa bana heralde ham puanmı ne verilio ünversitede bilmiom o tür bi puan düşermi nasıl oluo bilmem anlatabildimmi ...

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: Ünv.ile ilgili bazı Sorular

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 24 Ara 2011, 08:37

Şimdi sondan başlıyayım.. İstediğiniz sayısal bölüme girebilirsiniz, bu aldığınız puana bağlı, yani genel kğltğr bölümünde olmanız durumu değiştirmez..

Lise diploması diploma notunuzu tabi ki etkileyecek...

Bunlar haricinde sorduklarınız hakkında net bir bilgim yok, sizi yanlış bilgilendirmeyeyim.. Bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır..
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön