I.dönem sınavıyla ilgili

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
SpiffyText
Çırak

I.dönem sınavıyla ilgili

Mesaj gönderen SpiffyText » 03 Oca 2012, 10:33

Arkadaşlar ben ilk kez sınava gireceğim,aklıma takılan birkaç soru var cevaplarsanız sevinirim . .

1- Sınava girilecek merkeze(1.dönem sınavının olacagı okul) nereden bakıyoruz?

2- Oturum olayını biraz açar msınz? yani ben 12 tane ders seçtim,geçmiş yılların sınav sorularına baktıgımda orada alakasız birçok ders var mesela,ben sadece seçtiklerimimi yapıcam,yada onlara seçtiğim dersleri göstericem onlar bana kitapcıklarımı verecek nasıl yani kapsamlı olarak anlatırsanız sevinirim. .

3- Sınava giderken yanımızda götürmemız gerekenler neler?

-Teşekkürler . .

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: I.dönem sınavıyla ilgili

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 03 Oca 2012, 15:00

1- www.aol.meb.gov.tr adresinden öğrenci giriş butonuna tuklayarak , öğrenci bilgilerinize anı zamanda sınava gireceğiniz adrese ulaşabilirsiniz...Ama henüz sınav giriş yerleri açıklanmış değil.. Takip ederseniz önümüzdeki günlerde açıllanacaktır.

2- Bu bir çok arkadaşımızın kafasını karıştırıyor. Bunu çok açıklayıcı olarak anlatmam mümkün değil...Biraz sabrederek sınav esnasında nasıl olacağını kavrayacaksınız... Kitapcıklar önünüze gelecek, zaten geçmiş sınav sorularına da bakmışsınız; kitapcıktaki sadece kendi seçmiş olduğunuz dersleri cevaplayacaksınız.. Kitapcıkla beraber cevap kağıdıda gelecek önünüze , cevap kağıdında sizin kimlik bilgileriniz ve o oturumda hangi derslerden sınava gireceğiniz yazıyor olacak size sadece şıkları işaretlemek kalıyor...
Yani sınıfa gireceksiniz herşey sizin önünüze geleceki hiç bir karışıklık veya sıkıntı olmayacak Allah'ın izniyle.. Bunun için oturumların nasıl olduğuna kafayı takmayın.

3-Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan sınav giriş belgesini printer dan bastıracaksınız... Bu belge yanınızda bulunsun, onun haricinde mutlaka yanınızda götürmeniz gereken nüfus cüzdanınız. Ve öğrenci kartınız...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

SpiffyText
Çırak

Mesaj gönderen SpiffyText » 07 Oca 2012, 00:45

Yağmur damlaları yazdı:1- http://www.aol.meb.gov.tr adresinden öğrenci giriş butonuna tuklayarak , öğrenci bilgilerinize anı zamanda sınava gireceğiniz adrese ulaşabilirsiniz...Ama henüz sınav giriş yerleri açıklanmış değil.. Takip ederseniz önümüzdeki günlerde açıllanacaktır.

2- Bu bir çok arkadaşımızın kafasını karıştırıyor. Bunu çok açıklayıcı olarak anlatmam mümkün değil...Biraz sabrederek sınav esnasında nasıl olacağını kavrayacaksınız... Kitapcıklar önünüze gelecek, zaten geçmiş sınav sorularına da bakmışsınız; kitapcıktaki sadece kendi seçmiş olduğunuz dersleri cevaplayacaksınız.. Kitapcıkla beraber cevap kağıdıda gelecek önünüze , cevap kağıdında sizin kimlik bilgileriniz ve o oturumda hangi derslerden sınava gireceğiniz yazıyor olacak size sadece şıkları işaretlemek kalıyor...
Yani sınıfa gireceksiniz herşey sizin önünüze geleceki hiç bir karışıklık veya sıkıntı olmayacak Allah'ın izniyle.. Bunun için oturumların nasıl olduğuna kafayı takmayın.

3-Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan sınav giriş belgesini printer dan bastıracaksınız... Bu belge yanınızda bulunsun, onun haricinde mutlaka yanınızda götürmeniz gereken nüfus cüzdanınız. Ve öğrenci kartınız...
Teşekkürler,ben simdi baktımda,salon no ... sıra no ... gibi şeyler yazıyor bunlar nedir tam olarak?

- Birde sınava girerken sınav giriş belgesi istiyor,sınav giriş belgesi nedir :)

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 07 Oca 2012, 18:47

SpiffyText yazdı:
Teşekkürler,ben simdi baktımda,salon no ... sıra no ... gibi şeyler yazıyor bunlar nedir tam olarak?

- Birde sınava girerken sınav giriş belgesi istiyor,sınav giriş belgesi nedir :)
"Salon no" dediği okulda sınava gireceğiniz sınıfın numarası.. Sınıfların kapısında numaralar göreceksiniz , mesela sizde salon no kısmında 7 yazıyorsa 7 no lu sınıfa gireceksiniz sınav için.
"Sıra no" sınıfta oturacağınız sıranın numarası...Onlarda sıranın üzerinde yazıyor..

Sınav giriş belgesi işte bu salon no sıra no yazılı olan belge..Onu yazıcıdan çıkartıp yanınızda götüreceksiniz.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön