Arkadaşlar sınavda yanımızda bulundurmamız gereken belgeler neler?
-nüfus cüzdanımı
-öğrenci kimlik kartımı
-birde mebde sınav giriş tarihimi,gireceğim salon no konusunda bilgilendiren safanın çıktısını alacam yanılmıyosam.
sınavda 10 ders verecem 4 ayrı oturumda,sınav için götüreceğim mebden aldığım çıktıyı her sınav girişinde toplayacaklarmı fazlamı çıkartayım?yoksa bakıp vereceklermi.?
Sınav giriş belgeleri?
Re: Sınav giriş belgeleri?
Sınava giderken yanında;
1) Kesinlikle TC kimlik kartını,
2) Öğrenci kimlik kartını
3)AÖL sistesindeki öğrenci girişine girdiğinde, solda bulunan "sınav giriş bilgileri" bölümündeki sınav giriş belgenin çıktısını götüreceksin.
Bu üçü dışında tabi kalem silgini götür yeter. Sınav giriş belgeni sadece 1 tane alman yeterli, her oturumda toplamayacaklar sizden. Bakıp, geri verecekler. Başarılar...
1) Kesinlikle TC kimlik kartını,
2) Öğrenci kimlik kartını
3)AÖL sistesindeki öğrenci girişine girdiğinde, solda bulunan "sınav giriş bilgileri" bölümündeki sınav giriş belgenin çıktısını götüreceksin.
Bu üçü dışında tabi kalem silgini götür yeter. Sınav giriş belgeni sadece 1 tane alman yeterli, her oturumda toplamayacaklar sizden. Bakıp, geri verecekler. Başarılar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Çok teşekkür ederim emin olmak istedim
İnsanoğlunun tek ebedi düşmanı cehalettir.
arkadaşlar benim öğrenci kimliğim yok sınavda bir sorun oluştururmu geçen sınavlarda sorun olmamıştı...
nisan_ yazdı:arkadaşlar benim öğrenci kimliğim yok sınavda bir sorun oluştururmu geçen sınavlarda sorun olmamıştı...
Nüfus cüzdanın ve sınav giriş belgen yanında olduktan sonra sorun yapmıyorlar.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
HAH BENIMDE KİMLİKK KARTIM YOK........
çarşı yazdı:HAH BENIMDE KİMLİKK KARTIM YOK........
"fotoğraflı" tc kimliği yazan bir nüfus cüzdanın ve sınava giriş belgen varsa sorun yok.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..