HAFTA SONU SINAVLARI
HAFTA SONU SINAVLARI
Mehaba arkadaşlar, hafta sonu sınavlarınız umarım iyi geçmiştir ve herkes çalışmasının karşılığını almıştır.
Benim için yoğun geçen bir haftanın ardından, extra yoğun bir hafta sonu oldu. Sınav telaşından ayrı telaşlar koşuşturmalar da oldu. Ama müthiş zevk aldığım iki gün geçirdim
Lapa lapa yağan kar altında okula gitmek, sabah sabah hiç basılmamış karlarda yürümek çok zevkliydi.
Pazar sabahını evde ya da uyuyarak geçirmek yerine erkenden yola çıkıp, sınava gitmek, sabahın 9 unda otobüsü dolduran öğrenciler arasında bir öğrenci olmak çok harikaydı. Duraklarda beklerken kimin açık lise sınavı için evden çıktığını tahmin etmek hiç güç değildi. O anda yollara düşen o öğrenciler arasında olduğum için bir kez daha şükrettim
Yoğun ve bereketli bir hafta sonu oldu benim için. Ayrıca yoğun kar ile geçirdiğim ilk ve muhtemelen tek lise sınavı oldu. Hafızamda bu şekilde yerini alan ocak sınavı çok keyifli geçti kısacası
Benim için yoğun geçen bir haftanın ardından, extra yoğun bir hafta sonu oldu. Sınav telaşından ayrı telaşlar koşuşturmalar da oldu. Ama müthiş zevk aldığım iki gün geçirdim
Lapa lapa yağan kar altında okula gitmek, sabah sabah hiç basılmamış karlarda yürümek çok zevkliydi.
Pazar sabahını evde ya da uyuyarak geçirmek yerine erkenden yola çıkıp, sınava gitmek, sabahın 9 unda otobüsü dolduran öğrenciler arasında bir öğrenci olmak çok harikaydı. Duraklarda beklerken kimin açık lise sınavı için evden çıktığını tahmin etmek hiç güç değildi. O anda yollara düşen o öğrenciler arasında olduğum için bir kez daha şükrettim
Yoğun ve bereketli bir hafta sonu oldu benim için. Ayrıca yoğun kar ile geçirdiğim ilk ve muhtemelen tek lise sınavı oldu. Hafızamda bu şekilde yerini alan ocak sınavı çok keyifli geçti kısacası
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: HAFTA SONU SINAVLARI
Hakkaten çok güzel bir hafta sonu geçirmişsin kripton.. Kar olması da ayrı bir güzellik olmuş
Pazar sabahı ve pazar günü dışarıda olmak... Alışık olmadığım birşey, bir ara kendi kendime 'bu gün Pazar' dı değil mi' diye sordum... O kalabalıkların içinden geçerken.. Benim için de çok güzel bir hafta sonu oldu
Pazar sabahı ve pazar günü dışarıda olmak... Alışık olmadığım birşey, bir ara kendi kendime 'bu gün Pazar' dı değil mi' diye sordum... O kalabalıkların içinden geçerken.. Benim için de çok güzel bir hafta sonu oldu
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
sabah ki oturumlardan sonra öğleden sonra ki oturumu beklemek benim için işkence oldu. okul evime uzak olduğu için eve gidemedim. okulun kantini ile bahçesi arasında mekik dokudum ve şansımada hava dün soğuktu bugünse iyi
aslında benim hikayem şöyle gelişti okul uzaktı önceden gidip keşif yapıp buldum... sınav sabahı hava buz gibiiydi üşüdüm üşüdüm üşüdüm ikinci gün yine aynı soğuk öğle arasını pastanede geçirdim bi iki kız bulup baya konuştum çıkarken kitapçıkları vermediler sınvın bitmesini bekledim tabi orda bunu protesto edemeyecek kadar üşümüştüm kıscaa bu sınavı hiç unutmuycammm
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
VALLA BEN BIR AN ÖNCE UNUTMAK İSTİYORUM DAĞIN BAŞINA VERMIŞLERDI BENI GİDİP BÖRKÇIDE OYURUYORUM BOREK YIYORUM 7 ÇAY İÇİYORM BI BAKIYORUM SNRA KI OTURUMA 2 SAAT DAHA VAR İNTERNETE GIDYRM KALKYRM 1 SAAT VAR...... AYAKLARIMI HISSETMIYORDM ARTIK SINAV NE KAADAR IYI GEÇSEDE BU İŞKENCEYI UNUTMIYCAM....
çarşı herşeye karşı
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
İŞTE BUUUUUUUUUUU SONUNDA SOYLEMEM GEREKEN ŞEYI SYLDIN TEŞEKKURLER........
Herkesin inşallah iyi geçmiştir. İlk kez sınava giren arkadaşlar için gelmez denilen sınav günü bile geçip gitti. Bir bakıyorsunuz son yılınız ve bitiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
kripton aynı duyguları paYLaşıyoruz cumrtesi günü kar yoktu ama pazar sabahı kar başladı harikaydı gerçekten bembeyaz karların üstünde yürümek ellerim dondu ama herşeye ragmen güzeldi.. 3yıldır kar görmüyorsan birde daha bir güzel oluyor =) dün yapamadıgımız kardankadını bugun yaptık 1saat olmadı adi çocuklar bozmuş tabi orası ayrı son sınavdanda çıkınca öyle bir hafifledimki yollarda ıslık çala çala şarkılar söyleye söyleye geldim millet deli bu diye bakıyordu güzel bir haftasonuydu gercekten.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Benim de ev okula uzaktı. Ama öğlen bile eve geldim. Zaten çabuk çıktım sınavdan. Atla otobüse ev. Yemek ye, diğer işleri hallet atla otobüse okul. Günde 4 defa gidip geldim. Evde de de ayrı koştur. Tam bir maraton oldu benim için de. Ama çok zevkli bir maratondu. Pazar akşamı tempom normale döndü. Ders çalışmada yok. Bir an boşlukta hissettim Ama şuan herşey normale dönmüş durumda