ne zaman ders seçebilirim?
ne zaman ders seçebilirim?
bu dönem açıkliseye kayıt oldum 20 de dersleri seçip kitapları alırsınız dediler ama hala ön kayıt görünüyor.ne zaman aktif olurum.yardım lütfen
Re: ne zaman ders seçebilirim?
bilen yokmu arkadaşlar...
Aol un iş takviminde gecikme oldugunu biliyorum aolun sitesinden her gün takip etmenizi öneririm
Kayıt yenilemelerde yapıldıktan sonra ders secme işlemi seçeneği açılır. Yani biraz daha zaman var.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
sabırla bekliyceksin
bizim gibii 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
bugün ayin 21 i az önce baktım yine ön kayıt öğrencisiyim
artik aktif olmak istiyorummmm 

kalan kredi:56 toplam kredi:136

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
bekleyelim bakalım 

-
- Doktor
Sınac sonuclarının ertelenmesınden dolayı uzayan kayıt yenıleme işlemi16 marta sarktı. O yüzden 16 martı beklemek durumundasınız
- bursa_sezen
- Uzman Doktor
Mecbur bekeleyecegiz
ben ders seçme işlemlemlerini hep kayıt yenileme sürelerinde yaptım yani illa kayıt yenileme tarihlerinin bitmesi gerekmiyor. tabi yeni kayıt da durum farklı değilse
En son cedric tarafından 22 Şub 2012, 04:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- bursa_sezen
- Uzman Doktor
Aynen oyle
benim öğrenciliğim bugün aktif de oldu ama hala ders seçme ekranım gözükmüyo???? ders kitapları da dağıtılmaya başlanmış kitap kalmama ihtimali var mı?
Düşük bir ihtimal kalmama ihtimali olabiliyor. Ama bu bulunduğunuz yere göre değişir. Ben ders seçimi yapmadan da kitaplarımı alabiliyordum. Az çok hangi dersleri seçeceğinizi bilirsiniz. 1- 2 tane bile alabilirseniz zamandan tasarruf olur. Bir deneyin derim.

dersi seçtikten sonra alacağm kitaplar 1 sene boyunca kullanıcağm kitaplar olucak dimi her kayıt yenileme ders seçmede kitap almıycam?