2012 Eurovision Can Bonomo..

Herşey serbest...
KashmiriaN
Doktor

2012 Eurovision Can Bonomo..

Mesaj gönderen KashmiriaN » 23 Şub 2012, 09:15

Evet dostlar eurovision daki şarkımız açıklandı. Şahsi görüşüm fena değil. Herşeyin içinde olduğu bir şarkı olmuş. Tam bir Can Bonomo tarzı olmuş ki zaten tarzını da severim kendisinin. Aslında müzük biraz daha oturaklı olsa çok daha iyi olabilir bence...

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Re: 2012 Eurovision Can Bonomo..

Mesaj gönderen Ceros » 23 Şub 2012, 09:46

Dinledim bende can bonomo sevdigim bir sanatci sarkilarini severek dilerim meczup sarkisini pek severim hatta bu sarkida hos aslinda eglenceli.. özellkle kullanilan enstrümanlari cok sevdim ben buzamna kadar cikan nadir farkli sarkilardan biri belkibir sansimiz olablcegini dusunyorum ama biliyoruzki eurovision sadece bir muzik yarismasi degil ise politakayida karistirabiliyorlar..=)

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

murattt

Mesaj gönderen murattt » 23 Şub 2012, 11:21

Tarzı güzel ama ceros unda dedigi gibi müzik yarişmasından çok siyaset var orada

simariq_
Acemi

Mesaj gönderen simariq_ » 23 Şub 2012, 16:43

Ben çok beğendim. Bence gelmiş geçmiş en güzel erovision şarkılarından biri. Bence bu şarkı bize 2. birincilik getirir. Eğer birinci olmazsak ilk beşteyiz. :!:
Kendini cümle sanma bir noktada bitersin!

Kullanıcı avatarı
dyg
Doktor

Mesaj gönderen dyg » 23 Şub 2012, 19:56

Can Bonomo zaten rocker. Fakat şarkıların Doğu ezgileri bulundurması o şarkıyı BENCE mükemmel kılıyor. Ben beğendim. Sonradan tanıdığım bir şarkıcı ama gerçekten başarılı. İlklerde olacağımızı düşünüyorum. Mesela ilk 3 olmadı ilk 5 (:
En son dyg tarafından 24 Şub 2012, 21:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

I Love myself...

“Tek bildiği,
yorgun bedenini ve ruhunu dinlendirmk istediğiydi..
Sadece HUZUR'du istediği,
bir damla dahi olsa kana kana içerdi...
Huzur...Bir damla huzur... ”

Take my darkest fears and play them
Like a lullaby
.

Resim

FenerBahçe

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 23 Şub 2012, 20:43

bende çok beğendim çok eğlenceli enerjisi yüksek :) komşular biribirine oy vermese ilk 5 te olur :mrgreen:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
Eflâ
Uzman

Mesaj gönderen Eflâ » 23 Şub 2012, 22:39

Şarkıyı beğendim eğlenceli, çok pozitif.. Çevirisini okudum sözleri de çok güzel. Can'a dansçılar eşlik edecekmiş bence güzel bi şovla herkesi etkileyebilir. Can-ı gönülden başarılar.. =)

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:

Aöl MEZUN!

Aöf - Kamu Yönetimi

Kullanıcı avatarı
intrepid25
Doçent

Mesaj gönderen intrepid25 » 24 Şub 2012, 17:04

Herkesin düşüncesi farklı olabilir ben hiç beğenmedim, izlemekten keyif almadım Sertabın 1. lik getiren parçasıyla kıyaslamak Sertab'a hakaret olur.Yarı finali geçerse bile başarı olur :wink:

Kullanıcı avatarı
efecan
Asistan

Mesaj gönderen efecan » 24 Şub 2012, 17:25

Benim görüşüm olumsuz arkadaşlar.
Mezun

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 24 Şub 2012, 17:52

Ben şarkıyı beğendim şahsen. Can Bonomo'yu da ilk kez Eurovision'a seçildiğinde duydum çoğu insan gibi. Farklı tarzıyla, danslarıyla müziği hoşuma gitti. Türkiye'de pek görülmeyen bir tarzı var. Kaçıncı olur dersek, Türkiye'nin oy potansiyeli ile ilk 4'e girer ama birinci olacak kadar iddialı değil bence...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Ayşe qüL
Doçent

Mesaj gönderen Ayşe qüL » 24 Şub 2012, 18:06

emrahk yazdı:Ben şarkıyı beğendim şahsen. Can Bonomo'yu da ilk kez Eurovision'a seçildiğinde duydum çoğu insan gibi. Farklı tarzıyla, danslarıyla müziği hoşuma gitti. Türkiye'de pek görülmeyen bir tarzı var. Kaçıncı olur dersek, Türkiye'nin oy potansiyeli ile ilk 4'e girer ama birinci olacak kadar iddialı değil bence...
AYNEN BENDE BEĞENDİM VE BENDE İLK EUROVİSİONDA SEÇİLDİĞİNDE DUYDUM...
ŞARKISI GAYET HOŞ AMA EUROVİSİON DA SEÇİLİRMİ BİLMEM ARTIK...
Ve AŞK insanın alnına
dokundu

Sübhanel Rabbiyel Ala

Kullanıcı avatarı
intrepid25
Doçent

Mesaj gönderen intrepid25 » 24 Şub 2012, 18:43

emrahk yazdı:Ben şarkıyı beğendim şahsen. Can Bonomo'yu da ilk kez Eurovision'a seçildiğinde duydum çoğu insan gibi. Farklı tarzıyla, danslarıyla müziği hoşuma gitti. Türkiye'de pek görülmeyen bir tarzı var. Kaçıncı olur dersek, Türkiye'nin oy potansiyeli ile ilk 4'e girer ama birinci olacak kadar iddialı değil bence...
Oy potansiyelinin devreye girmesi için önce yarı finali geçmesi gerekiyor :wink:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 24 Şub 2012, 21:57

Yarı finali kesin geçecek kalitede bir parça. Ama birinci olması düşük bir ihtimal. Avrupalının çok yabancı olmadığı bir kişi Bonomo. Bu yüzden, oryantalist tarzda söylenen farklı şarkılar daha ilgilerini çekerdi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 25 Şub 2012, 02:28

EUROVISION ARTIK HEYECANLANDIRMIYO BENI CUNKU ISIN ICINDE SIYASET DUSMANLIK DOSTUK NE ARARSAN VAR ULKELER HAK EDENE OY VERMIYORLAR KI SARKI IYI OLSUN KOTU OLSUN HIC FARKETMIYO.SETAPTAN SONRA IZLEMEDIM BILE

Kullanıcı avatarı
dyg
Doktor

Mesaj gönderen dyg » 26 Şub 2012, 22:26

1. Olup olmayacağı tartışılır ama ilklerde yer alacağı bana göre kesin. Kendine özgü varolan tarzı bana çok güzel geldi. Dediğim gibi ilk kez gördüm diğer şarkıları da hoşuma gitti. Eurovision şarkımız "Love Me Back" in tınısı da kulağa hoş geliyor.
Tabi Manga(We Could Be the Same) ve Yüksek sadakat'in(Live it Up) şarkılarıyla 1. Olamayışımız bende şok etkisi yarattığı için artık kendimi her pozisyona alıştırdım doğrusu. Sanırım rock eurovision'a göre değil diye düşünmeye başladım.
Diğer ikisi gibi bu şarkı da ilklere girer...
Resim

I Love myself...

“Tek bildiği,
yorgun bedenini ve ruhunu dinlendirmk istediğiydi..
Sadece HUZUR'du istediği,
bir damla dahi olsa kana kana içerdi...
Huzur...Bir damla huzur... ”

Take my darkest fears and play them
Like a lullaby
.

Resim

FenerBahçe

“Serbest Kürsü” sayfasına dön