YANİ BAŞIMA GELMEDİ AMA ZOR Bİ DURUM.BEN İST.ATASEHİRDE GİRDİM.ÇOK RAHATTIM.VE ZATEN COĞU ÖYLEYDİ.ALLAH YARDMCN OLSUN KARDESİM.

valla canım artık bendede bağımlılık yaptı sınavlar. bende öss, yds, kpss, ne var ne yok giriyom vallamewsim yazdı:hepsini 14 dersin hepsini verdim...yaşasınn..2.dönem de aldığım 10 dersten de geçtim...lise bitti çok şükür..çalışan kazanıyor arkadaşlar sorular o kadar da zor değil.2008 össye girdim..
o nu da kazanacam inş.kim korkar sınavdan..sınav benim için oyun gibi gelmeye başladı...
karasimsek0277 yazdı:valla canım artık bendede bağımlılık yaptı sınavlar. bende öss, yds, kpss, ne var ne yok giriyom vallamewsim yazdı:hepsini 14 dersin hepsini verdim...yaşasınn..2.dönem de aldığım 10 dersten de geçtim...lise bitti çok şükür..çalışan kazanıyor arkadaşlar sorular o kadar da zor değil.2008 össye girdim..
o nu da kazanacam inş.kim korkar sınavdan..sınav benim için oyun gibi gelmeye başladı...artık bende liseden mezunum
inş arkadaşimm sende moralman baya yüksekcentrocampista yazdı:Yeni kayıt yaptırdım , 2 sene düz liseye gitmişliğimden dolayı az biraz da kredi gelecek sanırım
en geç 4 dönemde bitiririm ben bu liseyi , aha yazıyorum buraya
bitirmişmiyimcentrocampista yazdı:Sonu ne yahu bitirmişsin işteazra yazdı:inş arkadaşimm sende moralman baya yüksekcentrocampista yazdı:Yeni kayıt yaptırdım , 2 sene düz liseye gitmişliğimden dolayı az biraz da kredi gelecek sanırım
en geç 4 dönemde bitiririm ben bu liseyi , aha yazıyorum buraya
ben 4 dönem bitirdim sonu nası gelcek bakem diyorum yaw
hade bitiririz inş
Ya benim bi'ton sorum var aslında bu ders seçmedir , bölümdür bilmem nedir
Hepsini cevplarım diyen biri varsa özelden paslaşsak..